wildchild Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 (edited) Link:Oana Badea: Peste 49.000 de absolvenNu-mi vine sa cred ca li se permite retardatilor sa paseasca intr-o facultate, fie ea Spritu' Hartlet. Edited November 15, 2011 by wildchild Quote
HellScream Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Banii isi spun cuvantul. Fac si facultatile un ban cinstit. Sa vezi cati parasesc facultatea dupa primul an, dupa ce au platit taxa de inscriere, dupa ce au platit taxa anuala, pe motiv ca nu si-au luat bac-ul. Ca daca faci facultate, nu ai tu timp sa stai sa inveti pt bac. Daca ai....nu ai timp pt facultate. Si daca ai timp pt amandoua...trezestete ca e dimineata.Pula mea, nu invata 4 ani in liceu....si ei vor sa invete si liecul si facultatea simulta. Quote
Surge Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Retarzii astia nu-s instare sa-si ia bacu, ce dracu le trebuie lor facultate?Nu toata lumea trebuie sa lucreze la birou, mai trebuie sa existe si oameni care fac munca fizica si meserii. Plm ii plina tara de contabili, dar iti vine rau pana dai de un electrician bun. Quote
ENCODED Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 oricum o fac degeaba , ca nu iau bacul dupa Quote
Shinny Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Toti retardatii au acum diplome.Daca ar fi dupa mine eu le-as dar diploma numai celor care au media peste 7.M-am saturat de cretinii care se dau mari cu nu stiu cate diplome si habar nu au de nimic.Ne trebuie oameni competenti in tara aceasta,dar din pacate majoritatea din aceasta categorie parasesc tara deoarece aici salariul e mic sau nu gasesc ceva de lucru. Quote
em20346 Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 app,sunt si oameni cu facultate ( pe bune ) si tot degeaba Quote