PiciuXXL Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Are careva? Am cautat pe google innebunit, dar nu am gasit Un downloader online daca vreti... nu executabil Quote
MaNulicaUser Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 nu exista asa ceva!. Iar de mine ai un minus! Quote
Guest expl0iter Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 nu exista asa ceva!. Iar de mine ai un minus!Ba exista. Am avut un tool care descarca fiecare melodie/flash care o ascultai in browser, dar nu mai retin cum se numesteEDIT:Free Music Zilla se numeste, dar vad ca acum nu mai functioneaza... http://file2hd.com este pentru download, dar iti trebuie cont premium Quote
aaa1 Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) DownloadHelper pentru firefox.Dar cele de la firefox au toate autor neverificat.Le-am luat eu la rand si toate sint asa.Intrebarea este, cata incredere poti sa ai in autori? Chiar daca si-au dat numele sau pagina de web, acolo uneori nu gasesti prea multe detalii care sa te faca mai increzatori?Iata ce scrie cand te duci la contact us de pe site-ul lor-downloader helper.net:"we cannot provide phone access nor postal address".Nu e cam nesigur?Si chiar de ar fi curat, ce te faci daca update-ul al 7-lea contine el vreo codita? Edited November 16, 2011 by aaa1 Quote