ENCODED Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 http://www.gandul.info/financiar/video-cum-am-devenit-falsificator-de-bani-ce-au-gasit-politistii-in-biblioteca-misteriosului-personaj-farmacistul-8985018Avea omu tot ce ii trebuie ... eu am gasit pe piata o hartie de 100 lei falsi dar era din hartie si lipit o folie Quote
Piff Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 nu imi dau seama cat de greu poate fi sa imprime in plastic.. ar trebui sa fie mult mai ok.. Quote
ENCODED Posted November 18, 2011 Author Report Posted November 18, 2011 nu imi dau seama cat de greu poate fi sa imprime in plastic.. ar trebui sa fie mult mai ok..incearca si o sa vezi de ce probleme dai Quote
ripoff Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 imprimantele Alps MD series... printeaza plastic fara probleme dar trebuie adusa din state la noi nu gasesti...si nu se mai fabrica Quote
DuTy^ Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 "Nu am invatat cum se fac bani, asa ca-i trag la xerox!":)) un vers din nu mai stiu ce melodie... Quote
skizZ Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Auzeam pe un amic vorbind de harti de 100 acum vro 2 ani jumate aproape 3 si ma tot gandeam sa ma arunc sau nu.. nu stiu ce aiurea cu niste cuie sa faca pensula aia sau ce e din partea transparenta... unde vruiam sa ajung e ca ajunsem la concluzia ca daca as face asta mas duce pe la tara prin carciumi, etc. Dar disperatii se duc pe aici, mai au si gura mare sa se laude... . Nu creca erau prinsi pe la tara si daca taceau din gura! Quote
ENCODED Posted November 18, 2011 Author Report Posted November 18, 2011 crezi ca au aia sa dea rest la 500 lei ? Quote
skizZ Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 crezi ca au aia sa dea rest la 500 lei ? Mai greu.. da au, doar nu te duci nici in sate de sunt uitate de Dumnezeu.. Quote
loki Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 la noi au aparut bancnote de pe la nu stiu ce gume de mestecat - scrie si "exemplu" pe ele dar le impaturesc bine sa nu se vada - au fost 3 cazuri cu astfel de bancnote. Colegii care sunt la vanzari erau exasperati.Nu tre sa o faci perfecta, plastic si alea alea sa pacalesti pe cineva. Poti sa o faci si cu hartie lucioasa laminata. Dar nu trebuie sa risti in asa ceva ca nu iti faci avere in felul asta. Quote
firewind Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 la noi au aparut bancnote de pe la nu stiu ce gume de mestecat - scrie si "exemplu" pe ele dar le impaturesc bine sa nu se vada - au fost 3 cazuri cu astfel de bancnote. Colegii care sunt la vanzari erau exasperati.Nu tre sa o faci perfecta, plastic si alea alea sa pacalesti pe cineva. Poti sa o faci si cu hartie lucioasa laminata. Dar nu trebuie sa risti in asa ceva ca nu iti faci avere in felul asta.+ ca, odata bancnota depistata, vin baietii sa cerceteze. asta "fals de moneda" este o infractiune serioasa, pe care nu o ancheteaza politistu comunitar, slab pregatit, ci baietii cu ochii albastrii, cu care nu prea se glumeste, si nu-ti doresti sa-i intalnesti.Una peste alta, faci un calcul simplu, ce produci, ce pierzi, si pentru cateva mii, sau sute de mii, nu se merita sa stai la puscarie, multi ani.Ex de calcul...faci 10.000 Ron, ai plasezi, sa zicem ca neglijezi cat ai cheltuit sa-i faci, te prinde, iei 5 ani, se imparte 10.000 la 5x365, iese cam un 1.2 euro pe zi. Se merita? (calcul valabil pt o persoana, ca daca e echipa, se sparge gasca muuult mai repede) Quote
loki Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 odata ce ia teapa vanzatorul si descopera ca e falsa isi aduce aminte exact cine i-a dat-o. Un grup de pustani cu fete crispate. El se asteapta sa revina si anunta toate chioscurile din zona. Asta se intampla de la o bancnota de 5 lei falsa. Hotu nu stie ca e urmarit chiar in felul asta. Dar pentru 5 lei falsi sa iti schimbi zona mi se pare chiar stres inutil si pierdere de timp. Quote