jetics Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Deci, dupa cum zice si titlul topicului, vreau sa modific un source. sa va explic mai pe larg, vreau sa modific un anumit site. Click dreapta- source code.... prin mozila nu merge si chesti deastea. Bun; partea grea vine cand il deschid cu opera. Deschid source, schimb valoarea care o vreau eu si dau 'save changes'. Problema e ca nu vreau sa modific site- ul lor, vreau sa modific pagina mea de logare, adica sa imi pun anumite credite:D. Si eu vroiam sa stiu daca se poate sa fac acest lucru fara sa fiu mega extra giga cracker si sa le sparg domeniul. Multumesc anticipat si va astept cu sugestii ^^ Quote
SilviuSDS Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Deci tu vrei sa afli daca poti sa spargi un site prin modificarea codului cu un editor ca cel din Chrome (Click Dreapta->Inspect Element). Deci sa o spun cat mai simplu: Nu.Poti modifica anumite valori dintr-un formular pe care acesta le transmite mai departe atunci da, poti, dar asta doar daca siteu-l e prost facut. In rest, orice modificare o faci cu un astfel de editor, e doar pentru tine, in PC-ul tau. Quote
Alecsillidan Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Ce simplu era asa:)) ala e client scripting (am impresia ca ii poti zice si xss, unul useless) Quote
Wav3 Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 ))pune si un 'by Wav3' pe google daca reusesti edit : nu se poate asa ceva oricat de terra cracker ai fi Quote