cosminkent Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Am incercat sa intru pe Facebook acum 5 minute si imi apare eroarea asta:Parola este buna deoarece de pe mobil mi-a mers. (Asta ca sa nu se zica ca mia fost schimbata parola) Quote
ang3lboy Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Cred ti-a blocat cineva, sau banat:-? Quote
cosminkent Posted November 22, 2011 Author Report Posted November 22, 2011 Nu stii sa traduci?Ba da stiu sa traduc am crezut ca e ceva mai mult de atat...sau a fost...si de aceea aparea eroare aia. P.S - Asta daca intelegi ce vreau sa zic.Cred ti-a blocat cineva, sau banat:-?Nu,ca acum imi merge si mie perfect. Sincer acum am intrat pe net pe ziua de azi..si mi sa parut ciudat sa vad chestia aia....cum am mai spus am crezut ca sa intamplat ceva cu Anonymous Quote
AhEaD Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 off: e anonymous ))on: lucreaza la unul din servere, la fel ca si yahoo, nu lucreaza la tot continutul de-odata, lucreaza pe parti astfel o parte din utilizatori inca folosesc fb iar o parte asteapta lucrarile sa fie terminate, si tot asa. Quote
cosminkent Posted November 22, 2011 Author Report Posted November 22, 2011 off: e anonymous ))on: lucreaza la unul din servere, la fel ca si yahoo, nu lucreaza la tot continutul de-odata, lucreaza pe parti astfel o parte din utilizatori inca folosesc fb iar o parte asteapta lucrarile sa fie terminate, si tot asa.Eh,cineva cu un raspuns clar nu caterinca Multumesc AhEaD . Quote
newgenerationcrew Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Parerea mea e ca cineva iafacut un deface temporar si echipa de tehnici de la facebook a incercat sa faca un overflow ca sa aduca inapoi serviciul . Quote
adonisslanic Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 @newgenerationcrew aberezi Quote
spider Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Parerea mea e ca cineva iafacut un deface temporar si echipa de tehnici de la facebook a incercat sa faca un overflow ca sa aduca inapoi serviciul .doamne, imi sari apa din gura cand am citit asta ) Quote
newgenerationcrew Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 @newgenerationcrew abereziDa ce inseamna? Quote
adonisslanic Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 E futil sa te fac sa intelegi ce ai aberat :3 Soarta va decide mai bine ce cale sa urmezi in continuare Quote
Addic73d Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 ba .. voi chiar nu distingeti o ironie? Quote
adonisslanic Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Ironia are un loc aparte in sufletul meu pierdut... Quote