Jump to content
cristi333

intrebare

Recommended Posts

Posted (edited)

are capu prea tare. altceva.

a. stiu. ma duc sa ii cumpar sucul favorit si in cateva ore o sa mearga la buda. de fapt s-au inchis magazinele la ora asta.ce tampenie.

Edited by cristi333
Posted (edited)

ce sa tip ma? daca tip la ora asta or sa zica vecinii ca am innebunit.as intra in vorba cu el pe mess, da nu stiu drept cine dracu sa ma dau.

Edited by cristi333
Posted (edited)

Se ia una bucata gaghika buna rau de tot (dar BUNA BAA!!!) se ia doua bucati savarine (care contin:

6 oua

120 g zahar

15 ml rom

30 g faina

100 g pesmet

Siropul:

300 g zahar

400 ml apa

100 ml rom.

Pentru ornat: 1/2 kg frisca. )

Se da un Aurel Vlaicu (adica hartia de 50 lei) la pitipoanca... pardon gaghika super super smekeroasa si cu valoare, si cand sta idiotul de fratitu la cutie.. pardon monitor, o sunt pe aia si ii zici sa bata la usa ca e pentru el, avand in mana savarina, si asa il impaci si pe fratitu ca baga botu la savarina si tu iei id-ul celorlalte gaghiki misto de smekheroase din lista!!!

Succes!

Nu sunt raspunzator daca esti tras la raspundere in fata legii pentru:

n?tangie, neghiobie, nerozie, stupiditate, stupizenie, (rar) n?tangeal?, neto?ie, ton?ie, (fran?uzism rar) sotiz?, (inv. ?i reg.) n?t?r?ie, (inv.) n?rozenie, (fam.) zevzecie. (E de-o ~ proverbial?.) 2. dobitocie, imbecilitate, n?tangie, neghiobie, nerozie, prosteal?, tampenie.

Tutorialul are scop educativ!

Edited by DuTy^
FUK DIACRITICE!
Posted (edited)

eu am creier si il folosesc, tu ai si e defect. du-l dracu la reparat si nu mai da sfaturi imposibile. daca o sa tip nu o sa vina nimeni. e prea absorbit de PC., Stickywox.

nu dau bani pt. un ID ce plm sunteti retardati ma?

bagami-as, s-a dus la buda si am inceput sa rad cand am intrat la el in camera si s-a intors sa paroleze PCul si sa il puna in stand by.mm.

Edited by cristi333
Posted

Permanent!

Citeste in pula mea biblia, daca nu erai credincios te ducea capu cum sa furi, nu cum sa deschizi threaduri de cacat pe un forum care are o oare care reputatie!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...