Jump to content
kynder

cateva sugestii

Recommended Posts

Posted

salutare tuturor, doresc sa fac un program in java care sa ma ajute sa gasesc cea mai scurta ruta auto si vroiam sa cer niste sugestii referitoare la interfata, cum sa fie cat mai usor de folosit,dar totodata sa cuprinda cat mai multe gadgeturi.

si inca ceva, cum pot face sa am o harta dedesubt si sa pot colora o anumita ruta specificata

Posted
salutare tuturor, doresc sa fac un program in java care sa ma ajute sa gasesc cea mai scurta ruta auto si vroiam sa cer niste sugestii referitoare la interfata, cum sa fie cat mai usor de folosit,dar totodata sa cuprinda cat mai multe gadgeturi.

si inca ceva, cum pot face sa am o harta dedesubt si sa pot colora o anumita ruta specificata

Te-ai bagat la Track IT de la Conti (BEC)?

Posted

Din cate stiam exista un pugin pt integrarea google maps intr-o aplicatie java. din pacate nu imi mai aduc aminte cum se numeste. sper sa gasesti pe google. referitor la trasarea rutei auto, pluginul respectiv avea incorporat ceva de genul asta. spor la lucru