kynder Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 salutare tuturor, doresc sa fac un program in java care sa ma ajute sa gasesc cea mai scurta ruta auto si vroiam sa cer niste sugestii referitoare la interfata, cum sa fie cat mai usor de folosit,dar totodata sa cuprinda cat mai multe gadgeturi.si inca ceva, cum pot face sa am o harta dedesubt si sa pot colora o anumita ruta specificata Quote
Zatarra Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 salutare tuturor, doresc sa fac un program in java care sa ma ajute sa gasesc cea mai scurta ruta auto si vroiam sa cer niste sugestii referitoare la interfata, cum sa fie cat mai usor de folosit,dar totodata sa cuprinda cat mai multe gadgeturi.si inca ceva, cum pot face sa am o harta dedesubt si sa pot colora o anumita ruta specificataTe-ai bagat la Track IT de la Conti (BEC)? Quote
Zamolxis666 Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Din cate stiam exista un pugin pt integrarea google maps intr-o aplicatie java. din pacate nu imi mai aduc aminte cum se numeste. sper sa gasesti pe google. referitor la trasarea rutei auto, pluginul respectiv avea incorporat ceva de genul asta. spor la lucru Quote
kynder Posted November 24, 2011 Author Report Posted November 24, 2011 @zatarra nu ma prind de ce vrei sa zici !@zamolxis vreau sa fac ceva de la zero, nu doar sa implementez ceva deja functional Quote