Brabus Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Un articol gasit prin arhiva. Nu retin autorul.acum cativa ani eram bun inpat....dar s-a intamplat cevace m-a facut sa trec de laamatori la profesionisti inprinvinta asta.....inainte sadetaliem vreau sa va imaginati un lucru -cum ar fi sa te poti controlaperfect si sa stai cu cu easculata cat vrei tu ?-cum ar fi daca ai avea o pulade ai rupe bikinii fetei fara sao mai dezbraci ? -cum ar fi sa ti se scoale candvrei tu ??? ei bine toate astea suntposibile si reale......si nu estenecesar sa macredeti ...trebuie doar saaplicati........ medical vorbind erectia estedata de 3componente :organul insine,parasimpaticul care ointretine si simpaticul caredeclanseaza ejacularea.....ca sa nu intram in medicale o saexplic petaraneste:parasimaticul -estecel care incetineste ritmulinimii ,suflul...iar simpaticuleste cel care datorita anxietatii ,nervozitatii etcdeclanseaza ejacularea...decisimplu ....controlezsimpaticul(sa nu imi daudrumul) si stimulezparasimpaticul(respiratie profunda ,adanca dinabdomen) ca sa rup femeia indoua......si iata cum se faceasta ..... o sa incerc sa fiu scurt si laobiect desi sunt multe de zisaici....... de calitatea erectiei suntdependenti cativamuschi....adica:muschiianusului interni si externi simuschii ridicatori (muschiicare iti fac pula sa se miste cand nu ti s-a sculat cumtrebuie) 1.ZILNIC- timp de 5 minutefa cam 500 de contractii aleacestor muschi....adicaincordezi cat poti de taremuschii anusului ,penisuluidupa care relaxezi complet ...cu timpul o sa vezica se disociaza si o sa fi instare sa incordezi pe randmuschii penisului (ridicatori)si cei ai anusului ......si iatacare este rostul acestui exercitiu -cu timpul 2-3saptamani vei obtine uncontrol bun asupra acestormuschi ...o sa vezi ca nu maiai probleme cu pula sa nu-tistea sculata cat vrei tu ...dar scopul final al acestuiexercitiu este ca tu sa-ti potirelaxa la comanda in timpulactului sexual acesti muschi -in felul acesta vei relaxa simuschii ejaculatori si ejacularea va avea loc canddoresti tu ...acest exercitiu are efectespectaculoase dupa catevazile chiar pentru ca itidezvolta toata aceasta musculatura de care depindepractic calitatea erectiei tale(imgineaza-ti in cativa ani depractica cam unde ajungi) 2.in timpul ejacularii secontracta muschiifesieri,lombari siabdominali ......ideea este cadaca in timpul actului sexualreusesti sa relaxezi acesti muschi atunci practic itiintarzii ejacularea...si ca sa-ipoti relaxa la comandatrebuie sa ai un control bunasupra lor -si iata cum faci-ZILNIC - te asezi pe spate strangi pumnii si ii pui subfund ,ridici picioarele lamaxim 30 de grade de sol inasa fel incat sa fi sprijinit inpumni si spate si foarfecipicioarele mai intai in plan orizontal si dupa care in planvertical de 100-150/ori ....dupa care iei o pauza deun minut si lipesti picioarelesi balansezi de 100 orivertical si de 100 ori orizontal -este posibil sa ti separa greu asta dar cand o savezi rezultatele o sa maidiscutam 3.muschii scrotului(muschiuldartos-pentru cunoscatori)au un rol important ...suntcei care incretesc pielea de petesticule...si ei trebuiesclucrati...si faceti asta in felul urmator...la 2-3 zile treci cudusul rece ca gheata pestescrot ,dupa care cald ca sa serelaxeze ...cam de 10 ori 4.urinarea fractionata-inmomentul in care urinezi teopresti brusc dupa 5secunde...dar complet(facipauza 10 secunde) ...si iar itidai drumul...si iar dupa 5 secunde te opresti ...si tot asapana cand ai terminat .....esteposibil sa apara senzatii deusturime,jena....insa estebine sa stii ca daca itireuseste asta practic iti vei controla si ejacularea ....stiuca pare o prostie ...si mie mis-a parut la inceput ...insadupa ce aplici o vreme o saintelegi de ce eu considermetoda asta superbuna mentionez ca metodele asteanu au contraidicatii medicalesi daca sunt printre voipersoane care au studiat taostiu ca suntexcelente ...mentionez ca eu fac asta de 2-3 ani si de candfolosesc asta nu am mai avutniciodata grija daca mi sescoala sau nu sau daca o pottine in pula toatanoaptea ...... efectele sunt destul devizibile aproape imediat (5-6zile)...si cei care fut constanto sa simta asta dupa doarcateva zile de practica...miemi-au trebuit multi ani de documentat,citit si aplicatpana sa spun cu mana peinima ca asta chiarfunctioneaza...asa ca dacaaveti matrixuri sociale incap ...nu trebuie decat sa incercati cateva zile si o savedeti ca nu sunt povesti sica nu stau sa-mi pierd timpulpe aici in loc sa fiu calare pe ofemeie acum Quote
l34k Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Frate sincer cred ca esti cu capu. Quote
Nytro Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Topicuri create:http://rstcenter.com/forum/search.php?do=finduser&u=35218&starteronly=1Ban permanent. Quote
Nokia94 Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Ce penal e Brabus.Tot tu Brabus erai cu 'Despre viata' Acuma te-ai facut labar, dute la nebunii ! Quote
totti93 Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 vedeti ca nu sunt povesti sica nu stau sa-mi pierd timpulNici eu nu stau sa-mi pierd timpul citind pana la capat...Close this shit... Quote