TomescuMihail Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 (edited) Am nevoie de un banner. Fac un site educativ pentru chimie despre Alcooli. Puteti, care va pricepeti sa-mi faceti un banner cu ce va vine in cap intitulat "Alcooli".Sau ceva de genul cum fac cei de la GOOGLE pe search engine (inloc de O pun o imagine etc.). Daca nu se poate asa, orice e binevenit. Multumesc! P.S nu conteaza marimea, culoarea.. Voi mula situ' dupa banner. (sa nu fie cu width prea prea prea mare) Edited December 2, 2011 by TomescuMihail Quote
co4ie Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Kozi ... eu nu ma pricep asa bine la photoshop dar in loc de l poti pune 2 eprubete , in loc de A un pahar berzelius in loc de C o bucla din tub si la i o eprubeta mai mica cu asa ceva iesind din ea:D Quote
wycked Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 (edited) daca vrei psd dami pmsau Edited December 3, 2011 by wycked Quote
TomescuMihail Posted December 3, 2011 Author Report Posted December 3, 2011 Va multumesc! Kozy ultimu e super! Imi dai si mie PSD-u ? Terog Quote