Maximus Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 (edited) Nu este facut de mine, il am de la un amic care m-a rugat sa il modific pentru a trimite e-mail-uri cu continut HTML.A fost destul de simplu$mail_header = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";$mail_header .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";Download : http://www.sendspace.com/file/d5u82qmail-urile se pun in list.txtcontinutul mesajului in test.htmchmod +x * (in folder-ul unde este sender-ul)./trimiteSpor Edited December 4, 2011 by Maximus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pugna Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Destul de ... brut Tot ce mi-a placut din ce-ai scris e:cat $1 |sort |uniq >list.txtRestul e doar o implementare a nevoii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 Destul de ... brut Tot ce mi-a placut din ce-ai scris e:cat $1 |sort |uniq >list.txtRestul e doar o implementare a nevoii.Daca ai ceva mai bun, please share Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pugna Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 (edited) Poti sa-l faci mai rapid. Am observat implementari "multithread" prin bash. multi.bash:nohup send.php $1 $2 &Prin multi.bash ii dai lui send.php ca argumente doua limite care reprezinta doua capete de linii dintr-un fisier care contine mailurile. multi.bash 0 10=> nohup send.php 0 10 &Adica send.php preia toate mailurile intre liniile 0 - 10 inclusiv si le expediaza.Daca mai faci un bash cu un for care sa ruleze multi.bash de fiecare data cand cresti argumentele, ai "multithread".In procese o sa gasesti : ./multi.bash 0 10./multi.bash 11 20./multi.bash 21 30./multi.bash 31 40...Daca ii gasesti utilitate, contacteaza-ma prin email daca vrei sa te ajut. Edited December 4, 2011 by Pugna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallardo Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 deci iau io arhiva o dezarhivez le urc pe un host deschid pagina subdomeniu si ce se vede fisierele sa-mi spuna si mie cine cum sa fac ca nu stiu va rog chiar am nevoie pentru spam :"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted December 9, 2011 Author Report Share Posted December 9, 2011 deci iau io arhiva o dezarhivez le urc pe un host deschid pagina subdomeniu si ce se vede fisierele sa-mi spuna si mie cine cum sa fac ca nu stiu va rog chiar am nevoie pentru spam :">va trebui sa urci arhiva pe un root Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuReTzZeL Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Testat. Merge Perfect!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e.Kum Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 nu merge, apare ca se trimit dar .. nu se trimit. am bagat si mailul meu si nimic .. afecteaza cu ceva daca am peste 1 miliard de adrese de email bagate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aditzahk Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 nu merge, apare ca se trimit dar .. nu se trimit. am bagat si mailul meu si nimic .. afecteaza cu ceva daca am peste 1 miliard de adrese de email bagate ?nu afecteaza cu nimic, dar gandeste-te doar ca nu e 1 mail pus ci 1 miliard! Daca mail-ul tau l-ai pus ultimul adik la sfarsit e clar ca n-o sa-ti ajunga in secunda doi, trebuie sa astepti, acum depinde si de root-ul tau ce viteza are si + de asta verifica daca are port 25 deschis adik SMTP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
novarulles Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 nu merge, apare ca se trimit dar .. nu se trimit. am bagat si mailul meu si nimic .. afecteaza cu ceva daca am peste 1 miliard de adrese de email bagate ?Am trait so citesc si pe asta ) cum frate sa sa pui 1 miliard ) de maile.....)))))))))))))))))daca ti se duc 10 15k in inbox....... sa fi fericit.....Pune manuta scaneaza instaleaza send mail/php in root vezi port 25 sa fie deschis ....descarca un file splitter de aici fati liste de 10-15k de maile si dai bataie P.S. ca sa trimiti....un miliard de maile....inbox....e cam greu ...trebuie timp...si root-uri multe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
floro71 Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 se pot face scripturi simple care cu care sa poti trimite mailuri dintr-un fisier txt, apoi poti si seta la cite secunde se plece mesajul care il faci in aceeasi pagina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ema2peu Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 eu in loc sa primesc de la custom "from" ce am pus eu , primesc de la root@localhost.localdomain , pe alt server cu username: biz, primesc de la biz@localhost.localdomain , e f.... senderu sau rooturile care le folosesc ?ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...