Jump to content
Maximus

PHP Mass Email Sender

Recommended Posts

Posted (edited)

Nu este facut de mine, il am de la un amic care m-a rugat sa il modific pentru a trimite e-mail-uri cu continut HTML.

A fost destul de simplu

$mail_header = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$mail_header .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

Download : http://www.sendspace.com/file/d5u82q

puttyq.png

mail-urile se pun in list.txt

continutul mesajului in test.htm

chmod +x * (in folder-ul unde este sender-ul)

./trimite

Spor

Edited by Maximus
Posted (edited)

Poti sa-l faci mai rapid. Am observat implementari "multithread" prin bash.

multi.bash:

nohup send.php $1 $2 &

Prin multi.bash ii dai lui send.php ca argumente doua limite care reprezinta doua capete de linii dintr-un fisier care contine mailurile.

multi.bash 0 10

=>

nohup send.php 0 10 &

Adica send.php preia toate mailurile intre liniile 0 - 10 inclusiv si le expediaza.

Daca mai faci un bash cu un for care sa ruleze multi.bash de fiecare data cand cresti argumentele, ai "multithread".

In procese o sa gasesti :

./multi.bash 0 10
./multi.bash 11 20
./multi.bash 21 30
./multi.bash 31 40
...

Daca ii gasesti utilitate, contacteaza-ma prin email daca vrei sa te ajut.

Edited by Pugna
  • Upvote 1
Posted
deci iau io arhiva o dezarhivez le urc pe un host deschid pagina subdomeniu si ce se vede fisierele sa-mi spuna si mie cine cum sa fac ca nu stiu va rog :D chiar am nevoie pentru spam :">

va trebui sa urci arhiva pe un root

Posted
nu merge, apare ca se trimit dar .. nu se trimit. am bagat si mailul meu si nimic ..

:) afecteaza cu ceva daca am peste 1 miliard de adrese de email bagate ?

nu afecteaza cu nimic, dar gandeste-te doar ca nu e 1 mail pus ci 1 miliard! Daca mail-ul tau l-ai pus ultimul adik la sfarsit e clar ca n-o sa-ti ajunga in secunda doi, trebuie sa astepti, acum depinde si de root-ul tau ce viteza are si + de asta verifica daca are port 25 deschis adik SMTP.

Posted
nu merge, apare ca se trimit dar .. nu se trimit. am bagat si mailul meu si nimic ..

:) afecteaza cu ceva daca am peste 1 miliard de adrese de email bagate ?

Am trait so citesc si pe asta =))) cum frate sa sa pui 1 miliard =))) de maile.....:)))))))))))))))))))

daca ti se duc 10 15k in inbox....... sa fi fericit.....:)

Pune manuta scaneaza instaleaza send mail/php in root vezi port 25 sa fie deschis ....descarca un file splitter de aici fati liste de 10-15k de maile si dai bataie :)

P.S. ca sa trimiti....un miliard de maile....inbox....e cam greu ...trebuie timp...si root-uri multe :)