Mecanik Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Salutare RST!Dupa ceva timp de cand urmaresc acest forum,si nu eram hotarat daca sa ma alatur si eu sau nuAstazi m-am decis sa ma alatur si eu voua aici pe RST!Este o mare placere sa fiu alatur de voi pe acest forum!Nu o sa am mult timp pentru activitate,deoarece mai am si o viata reala,dar am sa fac sa fiu la dispozitia voastra cat pot eu de mult Din pacate nu am reusit sa imi iau nick-ul meu original dizzy,da eu sunt cel original,desi pe net mai gasiti la dizzy in prostie...prietenii mai vechi ma recunosc Cunostinte: domeniu programare(PHP,XML, baza de date Sql -avansat) detin trackere codate de mine,zeci de siteuri,host etc..C++,Visual C,Visual Basic -avansat (am facut multe hackuri/exploituri care sau dus peste pe net)Mentionez - Am venit aici nu sa cer ajutor,am venit sa ajut pe cei care vor sa invete (cele mai specificate de sus);Ajut pe oricine cu mare placere,doar sa imi permita timpul Quote
S.R.I Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 Salut , si bine ai venit !e din 2011 topicul... Quote