cosminkent Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Stie cineva daca Istealer-urile de aici .-= ISTEALER : iStealer Official web Site =-. sunt bune?? Ma refer sa nu fie backdoor sau ceva de genu....!!Asta e raportul la unu din ele:VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A9N Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Result: 27 /43 (62.8%)Mai mult ca sigur au ceva in ele. Limita acceptabila e < 10%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 (edited) Istealer e facut de KizarLabs din cate imi aduc aminte.Edit: Posibil sa fie infectat,incearca sa-l rulezi pe o masina virtuala. Edited December 12, 2011 by J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminkent Posted December 12, 2011 Author Report Share Posted December 12, 2011 Istealer e facut de KizarLabs din cate imi aduc aminte.Edit: Posibil sa fie infectat,incearca sa-l rulezi pe o masina virtuala.Nu am instalat o masina virtuala si de aceea vroiam sa stiu de la cineva daca a mai descarcat de acolo daca e clean in faptul ca nu trimite date la altcineva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Nu am instalat o masina virtuala si de aceea vroiam sa stiu de la cineva daca a mai descarcat de acolo daca e clean in faptul ca nu trimite date la altcineva.Indiferent de rezultatul scanului eu iti recomand sa rulezi toate astfel de programe in virtual box.Simplu si cel mai safe, de ce sa te complici? In ziua de azi si cel mai mic script kiddie are un crypter si tu scanezi "eh e clean, dai batai" si te arzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminkent Posted December 12, 2011 Author Report Share Posted December 12, 2011 Indiferent de rezultatul scanului eu iti recomand sa rulezi toate astfel de programe in virtual box.Simplu si cel mai safe, de ce sa te complici? In ziua de azi si cel mai mic script kiddie are un crypter si tu scanezi "eh e clean, dai batai" si te arzi.Multumesc mult pentru sfat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...