Zero_Negative Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Postez si eu un programel simplu de Criptare Caesar. Documentatie despre criptare Cifrul Cezar - WikipediaProgramul face toate combinatiile posibile (brute force), insa ramane ca utilizatorul sa isi dea seama care este combinatia buna. Postez acest program in scopuri pur educative. Learn from it, improve it! Daca aveti intrebari despre program va raspund cu ce-a mai mare placere. Programul:Ceasar Brutus.exeCodul Sursa:Source.txtP.S. This is my first post on RST. Quote
A9N Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 (edited) Dupa modul in care ai scris codul, as zice ca esti la Calculatoare, Anul I - UPIT. Right?Din ce am gasit prin proiectele vechi:char* criptare_caesar(char* text, int nr_rot) { unsigned int i, n = sizeof(text); int rot = 26 - nr_rot; // adaptat ca sa mearga cu "brute force-ul" tau. for(i=0; i < n; i++) text[i] = isalpha(text[i]) ? ('A' + ((toupper(text[i]) - 'A') + rot) % 26) : ' ';return text;}char* decriptare_caesar(char* text, int nr_rot) { unsigned int i, n = sizeof(text); int rot = 26 - nr_rot; // adaptat ca sa mearga cu "brute force-ul" tau. for(i=0; i < n; i++) text[i] = isalpha(text[i]) ? tolower('A' + ((toupper(text[i]) - 'A') - rot) % 26) : ' ';return text;}Restul e cancan.Dar cred ca nu l-ai incadrat bine la "programe hack" Edited December 12, 2011 by A9N Quote
Vlachs Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Postez si eu un programel simplu de Criptare Caesar. Documentatie despre criptare Cifrul Cezar - WikipediaProgramul face toate combinatiile posibile (brute force), insa ramane ca utilizatorul sa isi dea seama care este combinatia buna. Postez acest program in scopuri pur educative. Learn from it, improve it! Daca aveti intrebari despre program va raspund cu ce-a mai mare placere. Programul:Ceasar Brutus.exeCodul Sursa:Source.txtP.S. This is my first post on RST.Criptare e mult spus, e substitutie Quote
totti93 Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Da e un cipher de substitutie a carui caz particular e si ROT-13...Welcome! Quote