ZeroCold Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Acu cateva zile am vazut tutorialul postat de benny, cum sa faci bani cu twitter. Acolo am vazut ca iti calculeaza banii in functie de nr de "followers" (pers care va urmaresc pe twitter) pe care ii ai. Deci, in acest mic tutorial va voi arata o metoda prin care sa va mariti nr de followers. Totul se face de pe twiends (twiends.com), sa va explic putin care e treaba.Twiends este un site cu ajutorul caruia poti cumpara... sau lua pe gratis followers.Fiecare user de pe twiends isi poate cumpara un nr de "seeds" (seminte) pe care le ofera unei persoana pt a o urmari. De ex, eu ii dau 2 seminte, el imi da follow.Fiecare user isi poate seta nr de seminte care il ofera in schimbul unui follow. (cu cat aveti nr mai mare, cu atat cineva va urmareste mai repede, totusi va recomand sa il setati 2, minim)Semintele se obtin urmarind alte persoane (sau cum am zis mai sus, le cumparati), tu le dai follow pe twitter, ele iti dau un nr de seminte, depinde cat au setat. Tu la randul tau le dai la schimb... etc Deci, intram pe twiends.comNe logam cu contul de twitter (sign in with twitter)Intram pe twiends.com/new/allDupa ce se incarca pagina executam urmatorul javascript:javascript: /* nemsis 4 bhw */ function tr_f() { var followlinks = []; for (var i=0; i < document.links.length; i++) {if (document.links[i].getAttribute("class")=="follow"){followlinks[followlinks.length] = document.links[i];}} /* nemsis 4 bhw */ for (var i=0; i<followlinks.length; i++) {var rrr=followlinks[i].onclick();} } tr_f();Asteptam pana le da follow la toti si ne primim semintele, apoi dam refresh la pagina si executam iar codul.. si tot asa Cei carora le-am dat follow le pundem da apoi unfollow (de preferat ar fi sa asteptati un timp, ca sa nu va dea si ei...)Simplu!#Nu imi asum credite pt codul javascript. 1 1 Quote
matz9101 Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Cum execut JavaScrip-ul ala, nu stiu Quote
malsploit Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Cum execut JavaScrip-ul ala, nu stiu In firefox: Ctrl+Shift+K si executi codul ala in consola care iti apare/In Chrome:Ctrl+Shift+J la fel. Quote
Hidra Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 În Chrome îmi d? urm?toarea eroare: SyntaxError: Unexpected identifier Quote
PePe Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 În Firefox îmi d? urm?toarea: SyntaxError: missing ] in index expression Quote
matz9101 Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 (edited) În Chrome îmi d? urm?toarea eroare: SyntaxError: Unexpected identifierÎn Firefox îmi d? urm?toarea: SyntaxError: missing ] in index expressionLa fel si la mine , aceiasi eroare pe Google ChromeSyntaxError: Unexpected identifier Edited March 15, 2012 by matz9101 Quote
george17 Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 La fel si la mine , aceiasi eroare SyntaxError: Unexpected identifier Quote
NOVATu Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 (edited) Merge de minune Edit postCodul corect este asta:javascript: /* nemsis 4 bhw */ function tr_f() { var followlinks = []; for (var i=0; i < document.links.length; i++) {if (document.links.getAttribute("class")=="follow"){followlinks[followlinks.length] = document.links;}} /* nemsis 4 bhw */ for (var i=0; i<followlinks.length; i++) {var rrr=followlinks.onclick();} } tr_f(); Edited May 19, 2012 by NOVATu Quote
ZeroCold Posted May 20, 2012 Author Report Posted May 20, 2012 Copiati fara javascript: si scrieti javascript: manual apoi dati paste la restul codului si va merge. Quote