d3xt3r32 Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Nu merge.Daca ar fi asa de usor, s-ar fura in fiecare zii mii de conturi. Quote
Guest expl0iter Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 Pe firefox, de exemplu, nu merge, acel javascript: nu este suportat de browser. Pe chrome func?ioneaz? ca uns. Probabil mai sunt browsere ca firefox.Ca s? testa?i dac? merge pe un browser scrie?i la voijavascript:alert(1)Dac? v? apare alertbox-ul înseamn? c? merge, dac? v? d? erori browserul, nu merge. Nu e nimic complicat, pune?i-v? mintea la contribu?ie.// De asemenea dac? codul este executat într-un tab nou nu va merge, codul trebuie introdus pe pagina unde are deschis ceva pe domeniul yahoo.com, sau de pe ce site vre?i s? culege?i pr?jiturelele.De exemplu hotmail deschide fiecare link într-un tab nou.Ai incercat tu pe hotmail? Nu poti pune "_self" ? Quote
zoondark Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 aveti idee, mai functioneaza metoda ? Quote
coffee Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 aveti idee, mai functioneaza metoda ?De funtionat functioneaza, dar e greu sa-l convingi pe victimizat sa copie codul si faza e ca nici nu functioneaza in toate browserele.Asa ca mai bine o lasi balta. Quote
zoondark Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 am incercat..am vazut ca functioneaza..si m-am gandit sa bag codu-ul intr-un redirect dar nu merge .. si nici cu adf.ly / dot.tk :( .... e greu. Quote
rzvdf Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Incerc si eu sa vad daca imi iese ceva:)) Quote
Guest expl0iter Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 am incercat..am vazut ca functioneaza..si m-am gandit sa bag codu-ul intr-un redirect dar nu merge .. si nici cu adf.ly / dot.tk :( .... e greu.Pai nu merge cu adf.ly pentru ca pune "http://" in fata parca.AM descoperit eu o metoda, dar inca lucrez la ea.. Momentan nu am timp de asta.Daca o sa imi iasa metoda.... Nu o sa v-o dau . Nu meritati Incerc si eu sa vad daca imi iese ceva:))Incearca Quote
Guest expl0iter Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 alt link de download?3 Lei Quote
XandZero Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 alt link de download?Deposit Files ! Get cookiestealer.7z on Wupload.com Quote
XandZero Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 multam cp , Uitate la pm , daca te rog frumos Quote
XandZero Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 rstcenter.com scrie in primul post Quote