ben20 Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 stie cineva vreun server de MuOnline ?? cu xp mare si romanesc evident ca nu mai sunt la actualitate
unknown. Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Ce-i aia "joace"?Coaie,mai bine joaca pe servere din strainatate ca aia si asa nu inteleg nimic,dar daca scri pe serverele romanesti asa,iti iei ban pentru analfabetism si incultura.
unknown. Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Ce-i aia "joace"?Coaie,mai bine joaca pe servere din strainatate ca aia si asa nu inteleg nimic,dar daca scri pe serverele romanesti asa,iti iei ban pentru analfabetism si incultura.
ben20 Posted December 15, 2011 Author Report Posted December 15, 2011 Amicul meu prieten nu ne cunoastem si nu caracterizam , NE-AM caracteriza daca NE-AM cunoaste (observi greseala ?) ! cel putin eu nu A-S face asta ! te poti juca daca tu vrei eu vreu joace asa am avut chef ca sa-ti raspund pe acelas ton .multumesc frumos
JohnyCNAM Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Amicul meu prieten nu ne cunoastem si nu caracterizam , NE-AM caracteriza daca NE-AM cunoaste (observi greseala ?) ! cel putin eu nu A-S face asta ! te poti juca daca tu vrei eu vreu joace asa am avut chef ca sa-ti raspund pe acelas ton .multumesc frumosDefapt ne-am ai scris corect.
crs12decoder Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Ce-i aia "joace"?Coaie,mai bine joaca pe servere din strainatate ca aia si asa nu inteleg nimic,dar daca scri pe serverele romanesti asa,iti iei ban pentru analfabetism si incultura.scri?
ben20 Posted December 16, 2011 Author Report Posted December 16, 2011 Multumesc Gecko ! caut un simplu server un simplu raspuns ! atat ) sincer daca stiam ca se ajunge la asa ceva nici nu mai intrebam . Merci oricum
MazaBoY Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 MuOnline Romania :: Top Site List nu era asa greu sa scri pe google.rO top mu online romania ....Succes!