voodoo Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 De ceva timp lucrez la un site numit DEX ONLINE care face cautarea cuvintelor in dex mult mai usoara. Siteul este instant, asa cum este si google instant, scrii cuvantul si iti apare definitia. Nu trebuie sa mai apesi nici un click sau enter.Se mai poate folosi si addonul pentru firefox si toolbarul compatibil cu internet explorer si firefox.Informatii instalare Addon Firefox pentru dex online aici: http://dex2online.blogspot.com/2011/11/cautare-in-dex-direct-din-browserul.htmlSi pentru toolbar aici: http://dex2online.blogspot.com/2011/12/dex-online-toolbar.htmlSiteul dex online: Dex online - Dictionar explicativ al limbii romane | Dex2Online.ro Quote
MARIUSCS Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Foarte interesant din punctul meu de vedere:-? bravo Quote
voodoo Posted December 21, 2011 Author Report Posted December 21, 2011 Multumesc, sper sa fie de folos si altora. Quote
GarryOne Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Ba mie mi se pare chiar total inutil. Daca folosesti cumva alta sursa, decat cele pe care o au alte zeci de site-uri, atunci imi retrag cuvintele, cu toate ca nu prea cred, si site-urile alea sun destul de ok. De ce sa faci un site nou, care face acelasi lucru doar ca schimbi design-ul si ma scuteste de un enter, ceea ce e aproape intutil Quote
sandabot Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Sunt zeci de siteuri cu acelasi continut , daca vrei sa faci ceva bun , gaseste idei originale Quote
voodoo Posted December 21, 2011 Author Report Posted December 21, 2011 multumesc de aprecieri. siteul deja exista, deci asta e... Quote
Petzy Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 E util si folositor deci felicitari pentru munca, ca hobby nu-i rau..dar vorba celor de mai sus..e pliiiin netu Quote
Un.Neuron Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 pare interesant...dar pana la urma care e situl tau dex2online .ro sau dexonline. ro ?vad ca pe Dex online - Dictionar explicativ al limbii romane | Dex2Online.ro la <Informatii despre licenta> esti trimis pe alt sit la Dic?ionar explicativ al limbii române | DEX online Quote
voodoo Posted December 21, 2011 Author Report Posted December 21, 2011 pai normal, ca folosesc baza de date de la ei, care e open source. Quote