sharkyz Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 site:GamersPower | Just the best growing gaming community!Ascult pareri, sugestii, ideii...etc [orce in afara de content...stiu problema]?Cum pot sa compresez prin gzip un blog-ul dupa prima pagina fara sa imi apara eroarea in firefox cu "Content Encoding Error" ? Quote
ionutz15 Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 un pic cam simplu template.bafta Quote
sharkyz Posted December 25, 2011 Author Report Posted December 25, 2011 un pic cam simplu template.bafta@ionutz15: Doar atat?In ce limba sa il fac, Romana ori Engleza? Quote
ionutz15 Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Po?i sa-i pui ?i romana ?i englezaO data ce ie .com ar fi bine sa le aib? pe amândou?.Nu ?tiu, cred ca sunt câteva pluginuri pt traducere...il faci in romana ?i sa se traduc? in engleza bafta Quote
sharkyz Posted December 25, 2011 Author Report Posted December 25, 2011 Eu ma asteptam aici sa primesc un fel de start-feedback pentru a stii cum sa incep..deja sunt putin derutat...toate pluginurile au inebunit cu o gramada de errori, tema este una care are nevoie de putina munca...Ma gandeam ca poate cineva sa imi spuna ce pluginuri ar fii bine sa folosesc, poate ar trebuii sa schimb cms-ul, poate ar trebuii sa fac ceva custom in php pentru index...multe alteleeventual s? ?i-l customizezi dup? feedback-ul vizitatorilor ?i apoi s? vii aici s? ceri p?reri?Cred ca daca nu il customizez acum nu voi avea de la cine sa primesc feedback mai tarziu...la ce vrei s? ne d?m cu p?rerea?La tema, la cms, la probleme de securitate. + cateva sugestii nu ar strica...V-a?i cam înv??at s? v? face?i site-uri zilnic ?i a doua zi s? veni?i aici cu ele ca dup? cateva zile s? le da?i dracu. Da cam asa e, eu personal stiu ca exista soamenii pe rst cu cunostinte care sunt respectati de aceasta communitate ca pot ajuta cu multeeee sugestii, cred ca unii navigheaza si se ocupa cu internetul ani in sir...Ca tine de exemplu..ai 1000 de posturi din Mar 2011 pana in Decembrie...[ uau...cum dracu ai facut atatea posturi ] Quote
aelius Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Cum pot sa compresez prin gzip un blog-ul dupa prima pagina fara sa imi apara eroarea in firefox cu "Content Encoding Error" ?https://www.rtfm.ro/diverse/sfaturi-pentru-optimizarea-unui-site-web/Ai aici ceva setari pentru mod deflate si expires. Quote