Jump to content
nSnoopy

[VIDEO] DarkComet RAT DDoS Test

Recommended Posts

Posted
Sa nu zici ca ultima victima trecuta la Girls esti u =)))).Apropo, iti merge proxy-ul facut din victime ?.

@1 nu sunt eu :))))

@2 nu am incercat sa fac proxy din victime, voi incerca si revin cu edit :)

Posted

Am picat o comunitate mare si 2-3 forumuri gratuite , deci nu-i fake.

Risc cumva / ceva? Daca sunt prins sau ?

Posted
Am picat o comunitate mare si 2-3 forumuri gratuite , deci nu-i fake.

Risc cumva / ceva? Daca sunt prins sau ?

Pe cine crezi ca intereseaza forumurile gratuite ? =)

@Gecko shht

Posted

Pai snoopy faza e ca am picat un site mare (mnx) [asta nu e forum gratuit] separat am picat alea gratuite.. sper sa nu se ia ca si reclama, de 2 ori l-am picat, risc ceva? sa stiu sa nu ma mai amestec... sau ce hide ip ar fii bun sa ascunda attack-ul?

Posted
Pai snoopy faza e ca am picat un site mare (mnx) [asta nu e forum gratuit] separat am picat alea gratuite.. sper sa nu se ia ca si reclama, de 2 ori l-am picat, risc ceva? sa stiu sa nu ma mai amestec... sau ce hide ip ar fii bun sa ascunda attack-ul?

Crezi ca ii intereseaza pe aia de la politie de un site amarat despre cs ? Nu cred!

Nu ai cum sa ascunzi ip-urile botilor :)

Pt ca ai dat jos un site despre cs vine politia la usa? Sa fim realisti

Posted

Nu zic asta, dar aia de la RDS sa-mi suspende sau stie dracu... ca doara aia platesc web hosting-ul...Se poate da flood la servere de cs tot din DarkComet? Daca da , zi-mi te rog cum.

@Gecko =))) hahhaha am picat pe spate :))))

Posted
Nu zic asta, dar aia de la RDS sa-mi suspende sau stie dracu... ca doara aia platesc web hosting-ul...Se poate da flood la servere de cs tot din DarkComet? Daca da , zi-mi te rog cum.

@Gecko =))) hahhaha am picat pe spate :))))

La serverele de cs numai selectezi http flood selectezi ssyn si pui acolo portul la server(27015) apoi timpul si gata:)

Dar ca sa dai jos un server de cs iti trebuiesc mai multi boti ;))

Posted

Botii sunt userii (infectatii) nu?:D Scuze de intrebarea asta stupida dar pana acum nu mau interesat Attack-urile

Posted (edited)
Botii sunt userii (infectatii) nu? Scuze de intrebarea asta stupida dar pana acum nu mau interesat Attack-urile
da...

Mah botii sunt aceia care lanseaza pachete de date catre server, in cazul nostru USERII INFECTATI CU DARKCOMET, sa nu se inteleaga ca in postul precedent altceva ( ex. playerii de cs).

P.S: n-am auzit de cuvantul `infectatii`...

Edited by nexus200
Posted
da ma dar prin "aia infectati" se intelege si playerii infectati. dar ma rog lasa...//|.|\\

Pai aici vorbim de Hacking mai exact DarkComet , nu de Cs (jocuri)