nSnoopy Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Un test despre puterea de DDoS a DarkComet-ului DarkComet-RAT DDoS Test - YouTube Quote
nexus200 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 (edited) super tare///L.E: sry for my last post. Edited January 3, 2012 by nexus200 Quote
nSnoopy Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 @nexus200Filmuletul este facut de mine acum cateva ore si nu este fake Quote
aelius Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 E apache, deasta se duce repede pe mandrina. Incearca acelasi lucru pe un server cu nginx sau lighttpd. Quote
Zack Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Sa nu zici ca ultima victima trecuta la Girls esti u )).Apropo, iti merge proxy-ul facut din victime ?. Quote
nSnoopy Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 Sa nu zici ca ultima victima trecuta la Girls esti u )).Apropo, iti merge proxy-ul facut din victime ?.@1 nu sunt eu )) @2 nu am incercat sa fac proxy din victime, voi incerca si revin cu edit Quote
Guest Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Am picat o comunitate mare si 2-3 forumuri gratuite , deci nu-i fake.Risc cumva / ceva? Daca sunt prins sau ? Quote
nexus200 Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 maine la 5 dimineata sa fii atent la usa/// Quote
nSnoopy Posted January 4, 2012 Author Report Posted January 4, 2012 Am picat o comunitate mare si 2-3 forumuri gratuite , deci nu-i fake.Risc cumva / ceva? Daca sunt prins sau ?Pe cine crezi ca intereseaza forumurile gratuite ? =) @Gecko shht Quote
Guest Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Pai snoopy faza e ca am picat un site mare (mnx) [asta nu e forum gratuit] separat am picat alea gratuite.. sper sa nu se ia ca si reclama, de 2 ori l-am picat, risc ceva? sa stiu sa nu ma mai amestec... sau ce hide ip ar fii bun sa ascunda attack-ul? Quote
nSnoopy Posted January 4, 2012 Author Report Posted January 4, 2012 Pai snoopy faza e ca am picat un site mare (mnx) [asta nu e forum gratuit] separat am picat alea gratuite.. sper sa nu se ia ca si reclama, de 2 ori l-am picat, risc ceva? sa stiu sa nu ma mai amestec... sau ce hide ip ar fii bun sa ascunda attack-ul?Crezi ca ii intereseaza pe aia de la politie de un site amarat despre cs ? Nu cred!Nu ai cum sa ascunzi ip-urile botilor Pt ca ai dat jos un site despre cs vine politia la usa? Sa fim realisti Quote
Guest Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Nu zic asta, dar aia de la RDS sa-mi suspende sau stie dracu... ca doara aia platesc web hosting-ul...Se poate da flood la servere de cs tot din DarkComet? Daca da , zi-mi te rog cum.@Gecko ) hahhaha am picat pe spate )) Quote
nSnoopy Posted January 4, 2012 Author Report Posted January 4, 2012 Nu zic asta, dar aia de la RDS sa-mi suspende sau stie dracu... ca doara aia platesc web hosting-ul...Se poate da flood la servere de cs tot din DarkComet? Daca da , zi-mi te rog cum.@Gecko ) hahhaha am picat pe spate ))La serverele de cs numai selectezi http flood selectezi ssyn si pui acolo portul la server(27015) apoi timpul si gata:)Dar ca sa dai jos un server de cs iti trebuiesc mai multi boti Quote
Guest Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Botii sunt userii (infectatii) nu? Scuze de intrebarea asta stupida dar pana acum nu mau interesat Attack-urile Quote
nSnoopy Posted January 4, 2012 Author Report Posted January 4, 2012 Botii sunt userii (infectatii) nu? Scuze de intrebarea asta stupida dar pana acum nu mau interesat Attack-urileda... Quote
nexus200 Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 (edited) Botii sunt userii (infectatii) nu? Scuze de intrebarea asta stupida dar pana acum nu mau interesat Attack-urileda... Mah botii sunt aceia care lanseaza pachete de date catre server, in cazul nostru USERII INFECTATI CU DARKCOMET, sa nu se inteleaga ca in postul precedent altceva ( ex. playerii de cs).P.S: n-am auzit de cuvantul `infectatii`... Edited January 5, 2012 by nexus200 Quote
Guest Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Am pus in paranteza adica 'aia infectati' Quote
nexus200 Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 (edited) da ma dar prin "aia infectati" se inteleg si playerii infectati. dar ma rog lasa...//|.|\\ Edited January 5, 2012 by nexus200 Quote
Guest Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 da ma dar prin "aia infectati" se intelege si playerii infectati. dar ma rog lasa...//|.|\\Pai aici vorbim de Hacking mai exact DarkComet , nu de Cs (jocuri) Quote
nexus200 Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 mai omule daca voi vreti sa dati un cs server jos, normal ca mai vb si de cs dar lasa asta... Quote
nSnoopy Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 Pai aici vorbim de Hacking mai exact DarkComet , nu de Cs (jocuri)Hacking =)Mai bine spui Ratting Quote
aelius Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 DarkComet = hacking? Scuze, Hacking?Malahie bre ! Quote