Jump to content
mandeamarian

Smtp scanner

Recommended Posts

Posted

buna ziua ! cine ma poate ajuta si pe mine cu urmatoarea problema :

-in primu rand sunt incepator nu prea stiu cu ce se mananca smpt-urile si celelalte chesti insa in mare imi dau seama despre ce e vorba

-am downlodat programul advanced mass sender

-am scanat cu programul HSCAN si mi a gasitceva de genul : [74.86.29.134]: POP3 banner: +OK <28240.1326405688@server1.southwebhosting.com>

-problema este ca eu nu stiu sa configurez programul advanced mass sender ca sa pot trimite mailuri cu el

Posted (edited)

E bun scanneru , dar nu e pt toti booti :) auzi la ei virus , in primu rand nu e executabil de windows .

Toate persoanele care sunt hacere vrea sa dea ele spam cu ams ca cica au auzit ele ca se fac bani :):))

Edited by call911
Posted
buna ziua ! cine ma poate ajuta si pe mine cu urmatoarea problema :

-in primu rand sunt incepator nu prea stiu cu ce se mananca smpt-urile si celelalte chesti insa in mare imi dau seama despre ce e vorba

-am downlodat programul advanced mass sender

-am scanat cu programul HSCAN si mi a gasitceva de genul : [74.86.29.134]: POP3 banner: +OK <28240.1326405688@server1.southwebhosting.com>

-problema este ca eu nu stiu sa configurez programul advanced mass sender ca sa pot trimite mailuri cu el

Iti trebuie o manivela si o cheie de 13

Posted

am patit si eu la fel pe unele rooturi..nu stiu care e explicatia..imi arata nr de servere..apoi la servere scanate nu incepe numaratoarea..si la vulnerabile logic ca nu imi apare nimica...cred ca e de la rooturi ca am pus pe altele si a mers