Jump to content
Alecsillidan

Website visiter

Recommended Posts

Posted

Acesta este un programel facut de mine (design-ul sucks) cu scopul de a genera vizite/voturi.

Genereaza afisari reale, problema este ca nu am proxy-uri pentru el.

Ce contine jucaria:

-Auto Clicker pentru site-urile care iti cer sa apesi gen pe un buton pentru a vota

-Auto Typer pentru completarea automata a unor textbox-uri etc.

-Interval in care face o noua vizita

-Limita de vizite

Cerinte:

- .NET Framework 4

Pentru RST il dau moka (am totusi o rugaminte ca sa il putem folosi toti - cateva liste cu proxy-uri)

Programul se conecteaza la o baza de date de unde isi ia site-urile care le poate vizita si proxy-urile, cei care vor sa le adaug in baza de date un site pentru program sa imi dea pm cu link-ul. Momentan in lista site-urilor are doar Romanian Security Team - [ Security Research ] v.2.0 Alpha si Softocan.com (site-ul meu).

Imi rezerv dreptul de a nu adauga site-uri pentru cei cu posturi putine sau care nu au ajutat RST cu nimic.

Download:

http://www.softocan.com/rst_visiter.exe

Posted

Not Found

The requested URL /rst_visiter.exe was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Posted (edited)

Proxy List by Country. ar trebui proxy de pe un site gen asta.

Motive : 1 daca ai proxy de SUA,Anglia,Germania si inca 2-3 tari din acestea poti castiga mult pe siteuri gen adf.ly.

2 e foarte usor de procurat lista pacat ca acum au bagat cu premium,daca stie cineva alt site de gen il rog sa posteze.

puteti adauga si siteul acesta asemanator adf.ly http://shuk.me/?r=32 am postat linkul de refferal daca doriti ca nu aveti ce pierde.

Edited by ovidelu47