Alecsillidan Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Acesta este un programel facut de mine (design-ul sucks) cu scopul de a genera vizite/voturi.Genereaza afisari reale, problema este ca nu am proxy-uri pentru el.Ce contine jucaria:-Auto Clicker pentru site-urile care iti cer sa apesi gen pe un buton pentru a vota-Auto Typer pentru completarea automata a unor textbox-uri etc.-Interval in care face o noua vizita-Limita de viziteCerinte:- .NET Framework 4Pentru RST il dau moka (am totusi o rugaminte ca sa il putem folosi toti - cateva liste cu proxy-uri)Programul se conecteaza la o baza de date de unde isi ia site-urile care le poate vizita si proxy-urile, cei care vor sa le adaug in baza de date un site pentru program sa imi dea pm cu link-ul. Momentan in lista site-urilor are doar Romanian Security Team - [ Security Research ] v.2.0 Alpha si Softocan.com (site-ul meu).Imi rezerv dreptul de a nu adauga site-uri pentru cei cu posturi putine sau care nu au ajutat RST cu nimic.Download:http://www.softocan.com/rst_visiter.exe Quote
Alecsillidan Posted January 6, 2012 Author Report Posted January 6, 2012 Da, genereaza vizite reale, acum nu stiu daca adf.ly are protectie anti-proxy.L-am testat eu pe xtremetop100.comProxy-uri de romania ar fi bune, sau in orice caz proxy-uri care nu cer captcha Quote
3x. Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Not FoundThe requested URL /rst_visiter.exe was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Quote
ovidelu47 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) Proxy List by Country. ar trebui proxy de pe un site gen asta.Motive : 1 daca ai proxy de SUA,Anglia,Germania si inca 2-3 tari din acestea poti castiga mult pe siteuri gen adf.ly.2 e foarte usor de procurat lista pacat ca acum au bagat cu premium,daca stie cineva alt site de gen il rog sa posteze.puteti adauga si siteul acesta asemanator adf.ly http://shuk.me/?r=32 am postat linkul de refferal daca doriti ca nu aveti ce pierde. Edited February 10, 2012 by ovidelu47 Quote