eu0800 Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 (edited) Nu stiu cum e la voi , dar de cateva zile si din ce in ce mai des , nu pot sa ma conectez la forum, imi da ceva cum ca serveru` nu trimite date bla bla bla. A mai intalnit cineva problema sau e numai de la mine. Mentionez ca se intampla numai cu rstcenter.L.E.\\ Am gresit acolo rts<=>rst , sa ma ierte domnul. Edited January 7, 2012 by eu0800 prostie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rila_xp Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Si la mine a facut la fel putin mai devreme...de pe alt pc cu acelasi provider de net ca mine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Mi se intampla si mie.Om fi prea multi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Si mie mi se intampla. Precizez de asemenea ca sunt la eR-De-Esh (eR-De-Esh, iti vine sa-ti bagi pl.) si ca netul merge din ce in ce mai greu.L.E.~>e RST, nu rts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Cine e rts ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Cine e rts ? Va imaginati cum ar fi fost daca rts ar fi fost o persoana?Ba ala pica din cand in cand sau asa vad eu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexus200 Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Romanian Team Security, dude! its very down... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Romanian Team Security, dude! its very down...Romanian Team: Security - Mission acomplished, Respect+Posibil sa pice de la numarul prea mare de accesari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Sunt ceva malahisti care nu au ce face si dau flood. In fata serverului este un sistem de filtrare mai complex (policy routing/multi-path). Cand se detecteaza atacuri syn mai de proportie, se intrerupe "servirea" pana la filtrare. Chestia poate dura 10-60 sec. Daca natura atacului face sa nu poata fi filtrat in mod automat, se trimit notificari la admini pentru a interveni manual (sampling la flow, filtering la nivel de bgp, etc ...), iar asta poate dura in jur de 10-15 minute. O alta chestie, daca dai refresh-uri prea multe sau browserul creeaza mult mai multe sesiuni tcp decat trebuie, sursa ip este blocata pentru 10 minute.Chestia cu intreruperea serviciului pana la filtrare o sa fie rezolvata curand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eu0800 Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 Aha, pai eu chiar dau refresh-uri multe la browser, nu mai stiu de unde tic-ul asta. Multam fain tex pentru lamurire. off-topic in off-topic (hai ca e tare asta). Am observat ca am 1(un) Rep Power, acum eu m-am strofocat sa aflu cum si de unde o aparut si mai ales pe ce motiv, ca mare branza nu am facut eu in folosul comunitatii. Dar oricat am cautat eu, nu am gasit nici o informatie cat de mica. Si inainte de a sari "binevoitorii" cu link-uri si sfaturi de doua secunde, va informez ca am citit F.A.Q. , am cautat pe forum etc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 off-topic in off-topic (hai ca e tare asta). Am observat ca am 1(un) Rep Power, acum eu m-am strofocat sa aflu cum si de unde o aparut si mai ales pe ce motiv, ca mare branza nu am facut eu in folosul comunitatii. Dar oricat am cautat eu, nu am gasit nici o informatie cat de mica. Si inainte de a sari "binevoitorii" cu link-uri si sfaturi de doua secunde, va informez ca am citit F.A.Q. , am cautat pe forum etc..http://rstcenter.com/forum/38190-info-reputatie.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...