Jump to content
eu0800

rts pica din cand in cand sau...?

Recommended Posts

Posted (edited)

Nu stiu cum e la voi , dar de cateva zile si din ce in ce mai des , nu pot sa ma conectez la forum, imi da ceva cum ca serveru` nu trimite date bla bla bla. A mai intalnit cineva problema sau e numai de la mine. Mentionez ca se intampla numai cu rstcenter.

L.E.\\ Am gresit acolo rts<=>rst , sa ma ierte domnul.

Edited by eu0800
prostie
Posted

Sunt ceva malahisti care nu au ce face si dau flood. In fata serverului este un sistem de filtrare mai complex (policy routing/multi-path). Cand se detecteaza atacuri syn mai de proportie, se intrerupe "servirea" pana la filtrare. Chestia poate dura 10-60 sec. Daca natura atacului face sa nu poata fi filtrat in mod automat, se trimit notificari la admini pentru a interveni manual (sampling la flow, filtering la nivel de bgp, etc ...), iar asta poate dura in jur de 10-15 minute. O alta chestie, daca dai refresh-uri prea multe sau browserul creeaza mult mai multe sesiuni tcp decat trebuie, sursa ip este blocata pentru 10 minute.

Chestia cu intreruperea serviciului pana la filtrare o sa fie rezolvata curand.

Posted

Aha, pai eu chiar dau refresh-uri multe la browser, nu mai stiu de unde tic-ul asta. Multam fain tex pentru lamurire.

off-topic in off-topic (hai ca e tare asta). Am observat ca am 1(un) Rep Power, acum eu m-am strofocat sa aflu cum si de unde o aparut si mai ales pe ce motiv, ca mare branza nu am facut eu in folosul comunitatii. Dar oricat am cautat eu, nu am gasit nici o informatie cat de mica. Si inainte de a sari "binevoitorii" cu link-uri si sfaturi de doua secunde, va informez ca am citit F.A.Q. , am cautat pe forum etc..

Posted

off-topic in off-topic (hai ca e tare asta). Am observat ca am 1(un) Rep Power, acum eu m-am strofocat sa aflu cum si de unde o aparut si mai ales pe ce motiv, ca mare branza nu am facut eu in folosul comunitatii. Dar oricat am cautat eu, nu am gasit nici o informatie cat de mica. Si inainte de a sari "binevoitorii" cu link-uri si sfaturi de doua secunde, va informez ca am citit F.A.Q. , am cautat pe forum etc..

http://rstcenter.com/forum/38190-info-reputatie.rst