selected Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Dupa cum spune si titlul, vreau sa ma apuc de Micro Niche Sites.Am aproximativ 100$ de investit in domeniu+site/site-uri+hosting.Imi puteti recomanda pe cineva de pe BHW/WSO care face cu adevarat o treaba buna cu site-urile si kw research si in acelasi timp sa ma incadrez in suma pe care o am ? Quote
em20346 Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Get Micro Niche Sites Which Make $50 - $3000+! Cheap Rates!Quality & Professional Service! - Black Hat Forum Black Hat SEOnu inteleg de ce vinde asa ceva sper sa te ajute Quote
selected Posted January 9, 2012 Author Report Posted January 9, 2012 Pai la tipul respectiv ma gandeam si eu . Crezi ca merita? Quote
Vlachs Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 (edited) First Page Ranking Micro Niche Websites from $5000+/mo Adsense Earner.. 100% Money Back Guarantee!!NEW - Best Quality Micro Niche Sites Earn $20 to $200 a month Per Site - $$$ From Adsense and Ahttp://www.warriorforum.com/complete-web-sites-sale/386017-3-free-websites-make-40-4000-month-cheapest-adsense-niche-sites-wf.html Edited January 9, 2012 by Vlachs Quote
selected Posted January 11, 2012 Author Report Posted January 11, 2012 Ce sa iau dintre 1 site + backlinks + domeniu + host si 1 site care garantat intra pe prima pagina + domeniu + host ?Si da... ar trebui sa spun ca exista niste diferente de preturi. Pretul pentru prima varianta cam 60$ si pentru cea de-a doua 82$. (fara domeniu + hosting) Quote
eu0800 Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 E simplu, cat bagi atat scoti. Asta e valabil in orice inseamna investitie. Bagi putin timp si putini bani, foarte probabil sa pierzi tot. Peace;). Quote
selected Posted January 11, 2012 Author Report Posted January 11, 2012 Chiar nimeni n-are o parere in afara de looseru asta de mai sus care e total deplasat ? Si eu care ma gandeam ca RST colcaie de IM... Quote
turnback Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 @selected eu stiam ca nu mai merge de cand cu Panda... ai vreun exemplu (prieten) care scoate $ asa? Quote
Vlachs Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 @selected treaba cu microniches nu sta chiar cum crezi tu, 100$ e prea putin sa scoti bani din el ( trebuie sa bagi bani chiar tu in campanii adwords pentru a iti aduce trafic, trebuie sa iti faci seo - on page si link buiding si mai sunt multe de facut, eu spre exemplu ofer clientilor in prima saptamana numai backlinkuri edu bazate pe keyword)Iti recomand sa iti cumperi un domeniu + hosting, sa iti scrii frumos singurel vreo 5,6 articole de peste 400 de cuvinte bazate pe keyword, sa nu ai o densitate a keyword-urilor prea mare totusi, iti urci un wordpress cu all in one seo si te pui usor pe treaba si faci backlinkuri Quote