mengele Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Nu stiu daca ati vazut aceasta metoda...probabil multi dintre voi au vazut articolul, poate chiar este existent aici (sincer nu am dat search aici sa vad) dar mie mi-a parut interesat. Bazat pe detectarea radiatiei electromagnetice emisa de tastatura. Din cate am vazut in filmele de mai jos s-a folosit un osciloscop, un USRP (Universal Software Radio Peripheral) + o antena.Demonstratii:1. Compromising Electromagnetic Emanations of Keyboards Experiment 1/2 on Vimeo2. Compromising Electromagnetic Emanations of Keyboards Experiment 2/2 on VimeoSo, watch u`r back Quote
ripoff Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 daca tastezi cu viteza mai mare nu cred ca mai face fata. Quote
mengele Posted January 11, 2012 Author Report Posted January 11, 2012 Logic ar trebuii sa faca fata...tipul ala tasteaza incet pentru a observa lumea si ce tasteaza...dar in cazul celei de-a 2-a demonstratie sunt sigur ca peretele este de rigips. Sa incerce prin unul cu fier beton in el ca sigur nu o sa mai mearga. Quote
doareu Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 frate...dak faci u un receptor pentru radiatia electromagnetica emisa de tastatura io te tzuc in cur, ii extrem mult de lucru (am facut ceva de genu numa' mult mai simplu ) Quote
aelius Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 (edited) frate...dak faci u un receptor pentru radiatia electromagnetica emisa de tastatura io te tzuc in cur, ii extrem mult de lucru (am facut ceva de genu numa' mult mai simplu )Aha, si cam pe ce frecvente oscileaza o tastatura standarda ? Edited January 13, 2012 by aelius Quote
yo9gjx Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Sunt multe frecvente in functie de producator, mai des folosite:27.033 Mhz, 466.033 Mhz, 800.033 Mhz. Singura aparatura necesara e un scanner radio si un soft de decodare DTMF, CTCSS, RDDA, CRT etc. (se gaseste free)Problema o reprezinta raza de bataie. Puterea out la a mea spre exemplu e de 12mW masurati (am cu ce ), la mai mult de 2,5-3m daca pun staniolul de la o ciocolata in fata, adio conexiune.Demonstratia e faina dar e fictiune. Nu merge la distanta mare si in nici un caz prin pereti. Quote
digitalcore Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 doar sa ii dai cu prastia pe geam in casa un preamplificator acordat pe freq. keyb. : Quote
verde_888 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Toate echipamentele electrice emit cimp electrio-magnetic. Fenomenul se numeste tempest.TEMPEST - Wikipedia, the free encyclopedia Quote