Usr6 Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 (edited) http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201201/full/mail_fals_24959600.jpgDrama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! este tiltlu emailului pe care multi l-ati primit noaptea trecuta pentru a va pacali sa va infectati calculatoarele cu un virus periculos."Artistul in varsta de 32 de ani a fost impuscat in cap ieri in jurul orei 11 p.m., in timp ce se afla intr-un club al unui prieten, relateaza HotNews.Atacatorul se pare ca este unul dintre interlopii cu care Florin Salam a avut un conflict in urma cu 5 zile, in una din locatiile patronate de acesta.Cantaretul se afla in coma profunda la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta, din capitala.Doctorii spun ca acesta are sanse minime de supravietuire si doar o minune il poate salva. Pentru mai multe detalii, click aici ."surse :1 , 2//nota personala:virusul e atat de periculos incat poate fi eliminat prin simpla golire a temp-ului din windows sau mai precis a directorului Cookies din tempC:\WINDOWS\Temp\Cookies\*pentru a fi vizibil directorul Cookies si continutul sau bifati show hidden files and folders in explorerautoruns C:\WINDOWS\Temp\Cookies\daemon.exeeste un botnet de irc, in principiu e un client portabil de mirc + executabilele pe care le executa la comandanu l-am luat la puricat prea mult dar seamana extrem de mult daca nu e cumva acelasi cu cel de acu cateva luni "okazii.ro" Edited January 14, 2012 by Usr6 Quote
Cheater Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Linkul din mail de unde se poate descarca virusul este: http://alscg.com/realitatea.gif.exeVad ca nu prea mai merge siteul acum. Quote
yo9gjx Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Mda, o prostioara. Era fain sa fi fost o stire reala.L-am desfacut intr-un folder, care vreti sa-l studiati download aici Din fisierul humulus.reg:Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sounds\Parameters]"Application"="\"C:\\Windows\\Temp\\Cookies\\daemon.exe\"""AppDirectory"="\"C:\\Windows\\Temp\\Cookies\\daemon.exe\""[HKEY_CURRENT_USER\Software\mIRC][HKEY_CURRENT_USER\Software\mIRC\Channels][HKEY_CURRENT_USER\Software\mIRC\License]@="3546-331847"[HKEY_CURRENT_USER\Software\mIRC\LockOptions]@="0,4096"[HKEY_CURRENT_USER\Software\mIRC\UserName]@="PHTeam"[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]"sounds"="\"C:\\Windows\\Temp\\Cookies\\daemon.exe\"" Quote
xet Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 nu vreau sa ti-l dau, gustere.esti prost? ce nu intelegi?hai pune timer si asteapta-ma vai baga-mi-as pula-n stramba de ma-ta, nu te-ai saturat?stai ca inca e zi.. mai pe searaoh dar ce jucausi suntem astazifoamea-n glandace uratvai vai vaistai geana ca poate pica, cine stiepenibil, nu crezi?tot o rabla veche si proasta ai ramasDAI LA DEAL, DAI LA DEALtaranu e pe CAMP, taranu e pe CAMPfrate, mai poti?bine, okay, cum zici tuiti fileaza o lampa..uite cioara, nu e cioarafaci o mufa sa ti-l dau?nu se poate! serios?evident ca ma doare in pula..STAI asa ca revin, tine-o aproape.radem si cu curu de tinetoate vin si toate pleaca, inclusiv ma-tamai lasa-le sa respire coaie..cand erai mic visai sa devii mIRCar.. sa dai ddos, sa pui timer..ce va mai place pula.. nesatulelorba ce sport practici tu aici, tenis de masa? ping-pong?futu-te-n limba ta de manelist coclit, nu-ti ajunge strada? =)BINEINTELES ca e la MINEda frate am inteles, esti tareimi place sa fac misto de dobitoacedaca tu n-ai fi, eu de cine as mai rade?wtf=))? Quote
grigoryev2008 Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 si aici ati inceput cu nebunia lui salam Quote