nikel1992 Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 As vrea si eu o lista cu toate comenzile in C, de exemplu ce face rand(), strlen ....... .Stiu multe dintre ele dar as vrea o lista completa. Quote
mandeamarian Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Google pretenas, fix cum ai scris titlul threadului . Quote
em Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Here you go.cplusplus.com - The C++ Resources Network Quote
Patrunjel Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 rand si ce-ai mai zis tu nu sunt comenzi, sunt functii. Nu ai cum sa faci o lista cu toate functiile implementate in C++. Poate doar daca faci cu functiile care apar doar in libraria standard, dar ar fi cacalau lunga.Daca ai nevoie de ceva cauta pe google si fa-ti treaba, majoritatea pur si simplu raman in minte.Sau daca vrei neaparat sa stii cat mai multe functii (desi mai bine ar fi sa intelegi algoritmii pe care se bazeaza si ai putea sa-i modifici cum vrei tu), poti sa te apuci de tocit librarii. Good luck with that. Quote
nikel1992 Posted January 14, 2012 Author Report Posted January 14, 2012 Nu am invatat niciodata nik pe de rost, dar se intampla sa citesc niste cursuri in care se dau exemple de algoritmi, si care foloseste functii gen rand(). Nestiind ce fac acele functii nu pot sa inteleg modul de gandire al algoritmului. Quote
nikel1992 Posted January 14, 2012 Author Report Posted January 14, 2012 Am gasit si eu aia, dar presupun ca nu toata lumea e in stare sa inteleaga limba romana, "rand" a fost un exemplu de functie, l`am cautat pe net si am inteles ce face.Eu doream o lista, ca le am pe toate sa nu fiu nevoit sa caut pe net de fiecare data Quote
Zamolxis666 Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Am gasit si eu aia, dar presupun ca nu toata lumea e in stare sa inteleaga limba romanaVrei sa te invatam noi limba romana? Sau cum sa cauti pe google? Poti sa iti faci TU o lista cu functiile alea, nu sa astepti sa vina cineva sa ti le dea de-a gata. Mor ma, cand va vad cersind. Quote