Nokia94 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Numele Adevarat! Si sa nu ne mai batem joc de civilizatia Daca:)!!! =))
kame Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 Pacat ca din cauza voastra (a celor mai orbii si a celor care nu gandesc)Ne batem joc de istorie si de trecutul glorios al Romaniei:)Pacat ca tot ati auzit de Avram Iancu dar nu stiti cine a fost:)
shaggi Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Rromania cred ca suna bine pentru fanu lu guta:)Nu mai rade ca tu esti ala:)))
d4vk0 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Am ras cu lacrimi, mai ales la comentariile pe care le-au facut unii Kame ce ai patit ma omule? Mare e gradina Domnului! Incredibil, fenomenal...
kame Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 Toti vin imi dau in cap dar nici unu fara argumente:)
user3.14159265 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 "Ne batem joc de istorie si de trecutul glorios al Romaniei"Iti bati joc de "trecutul glorios al Romaniei" facand greseli gramaticale.
DotA Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Asta cu topicu' ii moldovean vrea sa ne fure tara
adonisslanic Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Cred ca faza cu "freedom of speech" ar trebui interzisa unor oameni ca asta :\
ShadowWhite Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 @ kameTe voi sponsoriza cu schimbarea numelui tarii.Detin administratia FaceBook Romania. impreuna noi doi vom schimba romania.Dragii romanii: De azi romania se schimba in Rombandia.De azi inainte vetii gasi "ptita uscata si apa pa calorifer" tot odata va asteptam la magazinul nostru "onlinie" de unde puteti achizitiona tricourii cu:Sustinel pe kame! - Vasile laba il sustine pe kame!Tot odata despre vasile laba noi ne-am gandit sa il denumim administratorul acestui proiect de redenumire al romaniei insa cei care nu ne-au luat in serios au decis sa ii dea lui laba cateva sloganuri, foarte apropiate de numele lui acestea sunt:Noi ne tinem de faianta Viitorul tau e in mana mea Tot ce fac e pentru voi ! laba Un primar pe gustul tau !Cand votatii ganditiva la labaON:Te rog sa te prezinti la tine in baie in oglinda bagati cele 2 degete in ureche si striga cat de tare poti dupa, daca parinti tai dorm sa vezi ce "sepcii iei" c ya
kame Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 Pai faza e ca voi ar trebui sa ganditi si sa veniti cu argumente.(Pacat ca incerc sa deschid ochii unor persoane)
ShadowWhite Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 @KameL-am sunat pe laba te rog sa imi lasi urmatoarele date:NumePrenumeVarstaDe ce vrei sa scgimbii numele romaniei ?OrasLocalitatea
kame Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 @ShadowWhite am zis g e langa h pe tastatura:)deci fara sa vrei gresesti:)copilule:) 1
wildchild Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Sunt sigur c? o s? g?se?ti o modalitate de a schimba numele României, doar e?ti pu?ti de?tept.Între timp, o s? închid thread-ul pentru cantitatea masiv? de offtopic.M? bucur c? v? place.