Skribul222 Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Salut, am incercat de azi dimineatza sa imi reinstalez windowsul dar cand il "oblig" sa buteze de pe cd imi zice "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot devide and press a key" si orice tasta apas imi spune la fel de n ori. Quote
Scorpionadi Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Este posibil ca DVD-ul cu windowsul sa nu fie bine facut. Incearca un alt dvd cu windows(daca mai ai vreunul) sau fa un stick bootabil cu windows 7 si booteaza de pe stick cu winoflash ( WinToFlash - Install Windows from usb - Home page ) Quote
Skribul222 Posted January 21, 2012 Author Report Posted January 21, 2012 Eu mai degraba as incerca sa fac altul imi poate da cineva un windows 7 bun cu activare? Quote
totti93 Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Eu asta il folosesc:LoginSi arde-l cu imgburn... Quote
pr00f Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 LoginUltimate 32/64-bit. Iar pentru activarea oric?rui Win7 folose?ti RemoveWAT (Login). Unele de pe Google sunt bindate. Quote
Skribul222 Posted January 21, 2012 Author Report Posted January 21, 2012 Eu asta il folosesc:LoginSi arde-l cu imgburn...Incerc si revin cu edit. Sper sa nu-mi faca iara la fel. Quote
bufuname Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 am patit si eu la fel si am facut urmatoarele:1. verifica daca ai stick conectat in pc.2. verifica daca hdd`ul e conectat bine.3. intra in bios seteaza la boot first dvdrom`ul, second hardul.asa am rezolvat eu problema, sper sa iti fie de folos Quote
Skribul222 Posted January 21, 2012 Author Report Posted January 21, 2012 (edited) am patit si eu la fel si am facut urmatoarele:1. verifica daca ai stick conectat in pc.2. verifica daca hdd`ul e conectat bine.3. intra in bios seteaza la boot first dvdrom`ul, second hardul.asa am rezolvat eu problema, sper sa iti fie de folos Nu am stick in calculator, hdd'ul e bine conectat, si in bios am scos hardul si lasasem doar dvdrom-ul. si Imi dadea eroarea "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot devide and press a key"Si inca imi da eroarea asta:(. Edited January 21, 2012 by Skribul222 Quote
dany_love Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 man..problema la tine este ca nu ai dvdd-romu bun...tu setezi sa buteze de pe dvdd./...dar avand in vedere ca nu iti functioneaza.....informatia butata este 0...deci iti da eroarea aia ca nu are ce informatie sa buteze...stima. Quote
MagicThunder Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Daca nu stiti nu va mai dati cu parerea va rog:Nu am stick in calculator, hdd'ul e bine conectat, si in bios am scos hardul si lasasem doar dvdrom-ul. si Imi dadea eroarea "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot devide and press a key"Si inca imi da eroarea asta.Eroare asta ti-o da cand nu vede hardul.Daca nu vede hardul degeaba vede suportul dvd/cd sau altele daca nu are unde sa incarce informatia.Daca tu ai zis ca ai scos hardul din lista asta e problema,baga-l inapoi si ai grija ca in tabul "boot" din bios sa ai dvd romul primul si hardul al 2 lea in ordinea de bootare si dai save exit si asta e:). Quote
sync Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 cum il "obligi" sa booteze de pe cd/dvd ? cu boot menu (f12) ? Quote
AlStar Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Salut, am incercat de azi dimineatza sa imi reinstalez windowsul dar cand il "oblig" sa buteze de pe cd imi zice "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot devide and press a key" si orice tasta apas imi spune la fel de n ori.Este posibil ca DVD-ul cu windowsul sa nu fie bine facut. Asa-i!Eu asta il folosesc:LoginAsta folosesc si eu de destul timp, + Win 7 Loader by Daz (tot pe FL se gaseste)Eroare asta ti-o da cand nu vede hardul.Daca nu vede hardul degeaba vede suportul dvd/cd sau altele daca nu are unde sa incarce informatia.Daca tu ai zis ca ai scos hardul din lista asta e problema,baga-l inapoi si ai grija ca in tabul "boot" din bios sa ai dvd romul primul si hardul al 2 lea in ordinea de bootare si dai save exit si asta e:).De fapt, eroarea o da pentru ca sistemul nu gaseste niciun fisier de bootare. Daca n-am hardisk, da' am CDrom, pot boota. Ca nu pot instala ..e alta treaba.Faza e urmatoarea..probabil lista de prioritate la bootare e gen: cd-rom , apoi harddisk. Cand sistemul verifica cd-rom si-si da seama ca nu are informatiile pentru bootare, trece la urmatorul element din lista si face aceeasi verificare si tot asa. Pana gaseste ce-i trebuie Quote
joy Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 (edited) cel mai bine e sa i-ti faci un stick bootabil cu win7. foloseste win to flash e nemaipomenit, gasesti pe google, e free. eu asa am instalat win7 fara probleme. nu te mai chinui daca nu i-ti vede dvd wr. cand bootezi de pe usb, intai dai sa booteze in text mode si dupa aceea ii dai in gui mode. e foarte simplu de instalat de pe usb. Edited February 9, 2012 by joy Quote