Usr6 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 (edited) promotie oferita de: ????????? ???????????. ?????????? ???????? ? ??????-??????download: http://download.yandex.ru/kaspersky/kav_yandex.exept utilizare in lb engleza: Shift+F12 cand este afisata fereastra programuluisursa Edited January 22, 2012 by Usr6 Quote
N!gg3r Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Foarte folositor!Multumim mult pentru informatie! Quote
backdoor Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Mda cu siguranta este ceva mai bun decat Nod32. Chiar daca e gratis , KAV 2011 are cateva chestii neplacute : 1. Detection engine da o groaza de false positive alerts. 2. Dupa 2-3 luni de update-uri , banuiesc ca se cam zapaceste baza de date cu definitii si incepe sa se comporte cam ciudat. 3. Papa ceva mai multa memorie decat 2012. 4. Deja a aparut 2012 , oferta asta e ca programul rabla. Oricum , fiind oferit gratuit se merita , chiar si cu o reinstalare de windows dupa 6 luni. Altii il instaleaza mult mai des. Quote
Cartus_C Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Multumesc frumos, inca merge sa iei trial pt 183 de zile. Quote
BlackJokerKode Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Mda cu siguranta este ceva mai bun decat Nod32. Chiar daca e gratis , KAV 2011 are cateva chestii neplacute : 1. Detection engine da o groaza de false positive alerts. 2. Dupa 2-3 luni de update-uri , banuiesc ca se cam zapaceste baza de date cu definitii si incepe sa se comporte cam ciudat. 3. Papa ceva mai multa memorie decat 2012. 4. Deja a aparut 2012 , oferta asta e ca programul rabla. Oricum , fiind oferit gratuit se merita , chiar si cu o reinstalare de windows dupa 6 luni. Altii il instaleaza mult mai des.Daca nu iti place,ia-ti un BDF.Consuma mai mult,dar e bun. Quote
aditzahk Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Mda cu siguranta este ceva mai bun decat Nod32. Chiar daca e gratis , KAV 2011 are cateva chestii neplacute : 1. Detection engine da o groaza de false positive alerts. 2. Dupa 2-3 luni de update-uri , banuiesc ca se cam zapaceste baza de date cu definitii si incepe sa se comporte cam ciudat. 3. Papa ceva mai multa memorie decat 2012. 4. Deja a aparut 2012 , oferta asta e ca programul rabla. Oricum , fiind oferit gratuit se merita , chiar si cu o reinstalare de windows dupa 6 luni. Altii il instaleaza mult mai des.De 4 ani folosesc kaspersky si sincer nu m'am plans niciodata, toata chestia e' ca mananca foarte mult din procesor acum am kaspersky PURE si sunt foarte multumit de el ! Quote
Starker Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Am folosit Kaspersky pana am dat de AVG 9 si am ramas la AVG. Nu spun ca nu e bun Kaspersky, chiar e excelent ! dar am avut noroc ca am cumparat o carcasa de la o firma si au uitat in ea licentele. Folositi-l cu incredere ! Quote
BlackJokerKode Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Mie imi mai plac Bitdefender si chiar daca veti zice ca sunt retardat,pe dinafara si ca nu stiu nimic,imi mai place Norton,sincer m-am descurcat cu el si si-a facut treaba. Quote