AndrusKanu Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Vreau s?-mi comand câteva lucruri de pe ebay.com ?i a? vrea s? ?tiu cum se procedeaz? cu transportul în cazul in care cump?r de la diferi?i vânz?tori. Vor pleca din America toate produsele într-un singur colet sau vor veni fiecare în parte, iar eu va trebui s? pl?tesc transportul pentru fiecare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) Transportul îl vei pl?ti pentru fiecare în parte dac? cumperi de la vânz?tori diferi?i. Mai mult decât atât, e posibil ca produsele s? vin? ?i la o s?pt?mân? diferen??. S? te fere?ti de persoanele cu sub 1000 de calificative.Înc? ceva, ultima oar? am comandat 30 x ceva vame?ul a zis c? din moment ce sunt 30 sigur le-am luat s? le vând ?i m-a pus s? pl?tesc TVA (24%). Edited January 22, 2012 by em Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 e la fel ca la okazii.ro platesti transport individual pentru fiecare colet (daca nu e specificat ca transportul e inclus in pret) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...