ripoff Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Ce crede Google despre tine?Se spune ca Google stie mai multe despre tine decat partenerul de viata. Acum gigantul motor de cautare iti spune cine crede ca esti."Profilul" personal al fiecarui utilizator este facut pe baza intereselor lui, la care se adauga varsta si sexul. Google construieste acest profil detaliat uitandu-se la site-urile pe care le-a vizitat anterior persoana respectiva. Varsta si sexul se decid pe baza informatiilor despre alti utilizatori care au vizitat paginile acelea, ceea ce duce frecvent la greseli. In cele mai multe cazuri, insa, informatiile sunt corecte.Un blogger femeie de la site-ul Mashable a descoperit ca Ad Preferences de la Google presupunea ca e barbat doar pentru ca e pasionata de tehnologie si calculatoare.Pagina Ad Preferences poate fi accesata direct aici. https://www.google.com/settings/ads/onwebmie imi zice ca... Quote
sandabot Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 My privacy !!! where's p0rn ???? Quote
shaggi Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Nici la mine nu apare pr0n, ce rahat, ii e rusine sa zica:)) Quote
bcman Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Eu nu pot afla ce „crede” Google despre mine, pentru c? a oprit aceast? func?ie. Cred c? ar fi bine ca to?i s? facem la fel. Quote
totti93 Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Nu imi arata categoriile la fel ca lui pyth0n3. Probabil e din cauza ca nu am prea navigat cu contul Google. Il folosesc doar pentru E-mail in Thunderbird. Quote
pyth0n3 Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Il folosesc doar pentru E-mail in Thunderbird."All mail clients suck. This one just sucks less." Quote
totti93 Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 (edited) @pyth0n3 Momentan folosesc Windows, dar am sa incerc `mutt` cand ma mut pe Linux. Edited January 28, 2012 by totti93 Quote