eyexro Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Caut o firma de plata prin SMS.Am o mini firma si vreau sa introduc si plata prin SMS ca metoda de plata.. ca un plus. Stiti astfel de siteuri ? Quote
aelius Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Salut, Pierzi mult la platile de SMS, nu sunt rentabile. Comisioanele sunt enorme. Quote
Cheater Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Sunt produse care nu ai cum sa le vinzi altfel si trebuie sa iti asumi acest lucru.google: plata sms - Google Searchsau https://www.mobilpay.ro/Vezi toate ofertele, cere eventual o lista de preturi pentru suma dorita, de la cat mai multe si alege cel mai bun comision. Quote
totti93 Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Eu am folosit Onebip, dar nu prea gasesti exchangeri. Am gasit unul care dadea 2$ pentru 10 Lire. Prostia era ca toate astea se trimitea prin POST si puteam modifica. Asa ca am ajuns la 2$ pentru 0.01 Lire . Pacat ca de atunci s-a dus smecheria. Quote
zbeng Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 RecursosMoviles.com - Micropayments SMS, IVR and cards for web projects Mobile payments - Fast track, easy and safe in 50+ countries | Fortumo.com Quote