raynor009 Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 (edited) Acest cod blocheaza .Net Reflector atunci cand incearca sa va decompileze programul.L-am gasit pe internet si mi sa parut interesant asa ca il postez si aici.Imports SystemImports System.IOButton1Dim dialog As New OpenFileDialog dialog.Filter = ".NET Assembly Files (*.dll, *.exe)|*.dll *.exe|All Files|*.*" If (dialog.ShowDialog = DialogResult.OK) Then Dim stream As New FileStream(dialog.FileName, FileMode.Open, FileAccess.Write) stream.Seek(&HF4, SeekOrigin.Begin) stream.WriteByte(11) stream.Flush stream.Close End IfNu cred ca are efect asupra altor decompilere. Edited January 29, 2012 by raynor009 Quote
Nytro Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Ma asteptam la o obfuscare a codului. Ai idee ce e la acea locatie? Cred ca face parte din header-ul .NET dar nu stiu ce. Quote
totti93 Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Folosisem si .NETFuscator, dar tot degeaba... Quote
raynor009 Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 Ma asteptam la o obfuscare a codului. Ai idee ce e la acea locatie? Cred ca face parte din header-ul .NET dar nu stiu ce.Sa fiu sincer nu prea inteleg ce face....dar stiu ca:stream.Seek(&HF4, SeekOrigin.Begin)deschide .exe sau .dll intr-un streamstream.WriteByte(11)se deuce la offset &HF4 Quote
Vlachs Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Sa fiu sincer nu prea inteleg ce face....dar stiu ca:stream.Seek(&HF4, SeekOrigin.Begin)deschide .exe sau .dll intr-un streamstream.WriteByte(11)se deuce la offset &HF4Reflector-ul nu este in stare sa treaca peste "bad opcode", considera aplicatia ca nefiind .net si nu poate sa o decompileze, problema se poate rezolva in hex Quote
raynor009 Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 Exact cum a spus benny_loppa Quote
gogusan Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 acest cod iti strica headerul (pe care se bazeaza reflectorul la decompilare), dar asta nu inseamna ca nu merge decompilat @subscriu bennytoata obfuscarile de cod duc la > DETECTIE ! Quote
raynor009 Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 Am un cod mai bun pe undeva dar nu il gasesc :/ Quote