sandabot Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Astia de pe TPU sunt trolli din nastere . Vor sa le fie posturile virale pe facebook etc.
dicksi Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Buna ziua!Alex ma numesc si am o problema.Acum 2 zile am fost foarte excitat asa ca m-am masturbat.Ajuns in culmea extazului m-am gandit sa imi infig penisul in gardul meu de sarma.Penisul infipt cu greu,s-a umflat la margini si a ramas intepenit in Buna. Ma numesc Andrei si am 14 ani. Ieri am fost singur acasa si am un caine fetita de talie mare. Fiind singur acasa am intretinut relatii sexuale cu cainele si din greseala m-am terminat in ea. Este posibil sa ramana insarcinata?acta nu inchide netu si la astia=))
totti93 Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Astia sunt dementi.Pentru cei care sunt prosti (pentru prostii de pe TPU): Trageti-va `funditzele` primite pe p*la si f*teti-va in c*r cu ea.
MrRip Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Nu e nevoie sa va mai postati si aici povestile de viata, e de ajuns pe TPU.TOMBERONISTILOR !