Lethe Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 (edited) 'We're fucking human biengs!... man ' - start fucking act like oneanonymousi dar ii vad doar pe youtube (owned by google) Edited February 1, 2012 by Lethe Quote
verde_888 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Am si eu o dilema, un pic cam off topic. Nu inteleg chestia aia cu "*******is the legion", sau varianta "we are the legion", ptr ca imi aminteste de o chestie pe care am auzit-o eu de mult din biblie unde scria ceva de genul - a fost intrebat dracu care este numele sau si el a raspuns - legiune pentru ca suntem mai multi. Ma poate lamuri cineva? Quote
BigT Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 (edited) Astia care pun filme din astea pe Youtube sunt niste indivizi care cauta sa faca view-uri. Parerea mea, care este posibil sa fie gresita, e ca succesul major al celor ce au inceput curentului asta cu Anony.mous consta in faptul ca au trezit instinctul revolutionar in fiecare din noi. Eu personal, m-am pisat pe el de protest cand au iesit sa-l dea jos pe Basescu si tot guvernu', dar in momentul in care o sa mi se limiteze libertatea prin legi abuzive ca cele pe care ACTA le are la baza voi fi mai mult decat bucuros sa fiu arestat in timp ce urlu pentru libertate decat sa fiu arestat in pat in timp ce ma uit la un episod tras de pe tpb din Two and a half men... Edited February 1, 2012 by BigT Spelling... Quote
tomyk Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 pariu ca melodia asta ai auzito aici Anonymous message to Romania 2 - ACTA - YouTube Quote