alinh0 Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 E la inceput dar sper sa fie de folos incepatorilor.De asemenea dati'mi PM daca vreti sa contribuiti prin posturi/articolo/idei.http://programmersworld.eu Quote
Vlachs Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 E la inceput dar sper sa fie de folos incepatorilor.De asemenea dati'mi PM daca vreti sa contribuiti prin posturi/articolo/idei.Programmers World | Programarea nu a fost niciodata mai usoara.De ce ti-ai luat domeniu in inglish daca scrii in romana ? Quote
alinh0 Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 Am prins o oferta buna 0.80 Euro /an.Deocamdata nu am reclame. Voi pune AdSense.Si peste putin timp o sa ii iau domeniu .ro Quote
Vlachs Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Am prins o oferta buna 0.80 Euro /an.Deocamdata nu am reclame. Voi pune AdSense.Si peste putin timp o sa ii iau domeniu .roNu ai sa iti scoti nici aia 0.80 din adsence Quote
alinh0 Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 Ai tu o alternativa mai buna? Google rules the internet:)) Quote
Zamolxis666 Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Are dreptate benny, nu prea ai cum sa scoti bani, mai ales la continutul de articolelor care este incomplet (plus ca ai greseli de gramatica), si am sa-ti dau un exemplu:Lectia 3 C++ – Input si Output | Programmers WorldAici spui doar cum se citeste si se afiseaza de la consola, insa nu zici nimic de operatorul "<<" sau ">>" sau ca cin vine de la console in, ce este si cum este....Ce este Output ?Output este operatia de afisare a datelor, catre ecran, pentru a fii citite de utilizator.Outputul poate sa insemne si scrierea datelor in fisier, trimiterea datelor pe seriala, trimiterea datelor prin socket, etc (tot forme de output sunt si astea).Lectia 2 C++ – Variabile si Constante | Programmers World#include using namespace std;int main(){int a;a = 4;cout << a;cin.get();return 0; }#include ce? eu, daca sunt incepator si intru la tine pe site vreau sa ma lamuresti ce e cu using namespace std. ce e ala std?, de ce il folosesti? Sau eu trebuie sa iau totul ca pe litera de lege?Daca vrei sa scoti bani din asa ceva, atunciscrie articolele in engleza si fa-le mai bune decat cele de pe cplusplus.com - The C++ Resources Network.Succes! Quote
Kanghu Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Well, eu sunt autorul tutorialelor de C++. Greseala cu "#include " este de la interpretarea gresita a lui <iostream> de catre HTML, creezand ca e tag. Quote
bcman Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 +1 pentru ce a zis ZamolxisApropo, de ce ai vorbit despre comentarii în articolul despre input ?i output? Mai ziceai ?i c? „Fiindca C++ nu pune spatii, sau linii noi fara sa ii specifici tu”, dar apoi prezentai doar cum s? pui o linie nou?. Poate cuiva nu o s? îi treac? prin minte c? trebuie pus cout<<" "; În acela?i articol ai pus ?i un tabel în care ai reu?it performan?a tot mai des întâlnit? de a combina româna cu engleza. P?i ori traduci tot ce iei de pe net, or la?i în englez?.Legat de articolul despre AutoIT: dezam?gitor. Chiar era nevoie s? traduci descrierea de pe siteul oficial? Puteai la fel de bine s? dai copy/paste la tot articolul f?r? s? te mai chinui.Bun, s? trecem la „prezentarea” forumurilor de programare din românia. Problema e c? ai precizat foarte pu?ine, uitând de cele importante ca RST ?i PHP România.PS: Vezi c? mai ui?i s? pui „;” la codul scris în c++ Quote
Kanghu Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Articolul AutoIt nu este scris de mine. Nu o sa precizez forumuri ca RST atata timp ca are o rubrica de "Programe Hack", iar pentru programare este un subforum de 1,5k topicuri, organizare 0. Quote