bogdan001 Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Cine a mai cumparat cartoane online de pe Super Bingo Metropolis - Castigi pe bune am facut plata pt cateva serii de cartoane mai exact am acumparat cu cardul si prin sms dar la cele prin sms am primit un cod si imi spune sa intru pe site de la superbingo metropolis si sa introduc codul respectiv pt a vedea ce cartoane am cumparat treaba e ca nu gasesc unde anume pe site sa introduc codul respectivCine a mai cumparat cartoane cu plata prin sms sa imi dea un link unde pot sa le verific si eu Quote
Darwin Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 LOL!Frate da tu chiar crezi in prostiile astea?Eu n-as da un leu pe asa ceva.P.S.:Incearca la LOTTO acolo e pe bune Quote
ionutz15 Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 (edited) LOL!Frate da tu chiar crezi in prostiile astea?Eu n-as da un leu pe asa ceva.P.S.:Incearca la LOTTO acolo e pe bunetu esti mai penal ca postulse verifica aici!http://sms.superbingo.ro:21257/ Edited February 7, 2012 by ionutz15 Quote
Nokia94 Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Suna si tu la numarul ala 0219594 Quote
Starker Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 La penale sau gunoi... Superbingo? te rog... vrei sa te sune Romica Palade si alalalt haiduc?... cum zice Darwin... loteria e pe bune macar, acolo nu bag mana in foc. Bafta ! Quote
dekeeu Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 (edited) La penale sau gunoi... Superbingo? te rog... vrei sa te sune Romica Palade si alalalt haiduc?... cum zice Darwin... loteria e pe bune macar, acolo nu bag mana in foc. Bafta !Loteria e la fel ca la Super Bingo, doar ca la Bingo e mai "colorat". Cred ca a primit deja raspunsul de la ionutz15 si alte reply'uri ca ale tale nu isi au rostul. Edited February 8, 2012 by dekeeu Quote
MazaBoY Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 O Doamne de asta mai aveam nevoie ca restul le avem pe toate... Quote