ben20 Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Am probleme cu ubuntu , anume cu flash am instlat flashu apt-get flashplugin-nonfree , a mers a instalat am reusit sa vad vplay/youtube problema e ca pa vplay calitatea este foarte slaba , iar pe youtube la HD daca maresc imaginea la jumate sau full screen incepe sa faca frameuri sau se blocheaza merge 2 secunde si tot asa am instalat apoi restricted pack din software center mi a dat o chestie ca trebuie sa scot libvcs2 si cs3 parca am dat sa continue instalarea si tot acelas rezultat ..poate putin mai bine ...niste sugestii ? Quote
Lethe Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 32 sau 64 biti ? Din cate stiu eu merge flash pe 64.Ai driverul proprietar la placa video ?apt-get install mesa-utilsglxinfo | grep render Quote
BogdanNBV Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 (edited) descarca flash player de la ei, de pe Adobe si nu vei mai avea probleme, sau instaleaza google chrome caci vine cu el gata instalat Edited February 9, 2012 by BogdanNBV Quote
Lethe Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Poti zice si ce versiune de flash ai: type about:plugins in browser si vezi la flashMai multe forumuri = mai multe sanse de reusita ? Quote
ben20 Posted February 9, 2012 Author Report Posted February 9, 2012 (edited) cekolmfao@ubuntu:~$ sudo apt-get install mesa-utilisReading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DoneE: Unable to locate package mesa-uti e bine sau e rau ?si da mult mai bine cu chrome dar tot are putin lag sau frameuiste nu e la fel de fluent ca pe windows...sau poa asa e ? tin sa mentionez 32bit Edited February 9, 2012 by ben20 Quote
Lethe Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 E sudo apt-get install mesa-utilsTe-am mai intrebat daca ai driverul proprietar (adica AMD/Nvidia) instlat...Dupa ce instalezi asta dai comenzile de mai sus. Quote
ben20 Posted February 9, 2012 Author Report Posted February 9, 2012 Shockwave Flash File: libflashplayer.so Version: Shockwave Flash 11.1 r102am intel am dat cred ca corect grep render si sta in terminal asa.. nu mai face nimic tin sa mentionez ca e instalat cu wubi ?? asta afecteaza? foarte mult performanta acestui sistem ?? Quote