gangstaz Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Salut! Ma poate ajuta cineva?Incerc de ceva vreme sa dau de acest firewall..una dintre ultimele versiuni.(2011-2012) daca stie cineva si imi poate da un link, va rog PM. sau daca nu agnitum, macar ceva la fel de bun, sau de ce nu, mai bun, dar care sa mearga cu eset smart security.:D va rog mult. Sper ca nu am gresit postand asta aici. Multumesc anticipat!! Quote
actunderdc Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Nu inteleg, tu vrei sa ai doua firewalluri in acelasi timp? (si cel de la eset smart security si cel de la Outpost) Quote
darkston3e Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Salut,Cea mai noua versiune pe care am gasito: Deposit Files Quote
gangstaz Posted February 24, 2012 Author Report Posted February 24, 2012 Nu inteleg, tu vrei sa ai doua firewalluri in acelasi timp? (si cel de la eset smart security si cel de la Outpost)Da, vreau sa folosesc ambele firewall-uri in acelasi timp. Le-am mai folosit pe ambele si au mers super ok. Dar acum vreau o versiune cat mai noua de la Agnitum.. Quote
gangstaz Posted February 24, 2012 Author Report Posted February 24, 2012 Salut,Cea mai noua versiune pe care am gasito: Deposit FilesLinkul nu mai e bun.. mersi oricum. Quote
BlackJokerKode Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Ia-l de pe filelist.ro ,au acolo unul postat in 2011. Quote
gangstaz Posted February 26, 2012 Author Report Posted February 26, 2012 Ia-l de pe filelist.ro ,au acolo unul postat in 2011.Le-am mai incercat acum cateva luni pe alea de pe filelist... si nu mai erau bune key-urile.. o sa mai incerc si acum.. poate au mai uploadat ceva baietii... ms. Quote