Jump to content

gangstaz

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gangstaz

  1. Cum e in comparatie cu Backtrack ??
  2. Si eu cred k este bindat cu ceva.. mi se pare suspect..MSIL/PSW.Agent.NCC trojan (Eset SS 5) ?
  3. File removed. Poti sa faci reupload???
  4. Si daca am accesat site-urile respective cu alt browser?? Si..instructiuni, ceva? cum fac sa imi apara add-on'ul in browser?? intreb pentru ca eu, de fel, nu folosesc firefox...dar mi se pare destul de interesanta chestia...si vreau sa incerc.
  5. Le-am mai incercat acum cateva luni pe alea de pe filelist... si nu mai erau bune key-urile.. o sa mai incerc si acum.. poate au mai uploadat ceva baietii... ms.
  6. Linkul nu mai e bun.. mersi oricum.
  7. Da, vreau sa folosesc ambele firewall-uri in acelasi timp. Le-am mai folosit pe ambele si au mers super ok. Dar acum vreau o versiune cat mai noua de la Agnitum..
  8. Salut! Ma poate ajuta cineva?Incerc de ceva vreme sa dau de acest firewall..una dintre ultimele versiuni.(2011-2012) daca stie cineva si imi poate da un link, va rog PM. sau daca nu agnitum, macar ceva la fel de bun, sau de ce nu, mai bun, dar care sa mearga cu eset smart security.:D va rog mult. Sper ca nu am gresit postand asta aici. Multumesc anticipat!!
  9. poti sa-l pui pe rapidshare te rog frumos? ms anticipat..
  10. Chiar foarte bune programele.. dar pacat ca unele nu mai sunt disponibile.. "bat to exe converter" imi trebuia.
  11. sall!!!!!linkul nu mai este bun...pui te rog mult???ms anticipat.
  12. sall.. vad ca toata lumea zice ca ghost e mai bun..dar o versiune mai noua?pe unde gasesc?
  13. sall mandeammarian.. am incercat sa descarc packul.. si nu merge.:( dau click pe download si astept mult si bine.. indicatii ceva?ms anticipat.
  14. sall!!!am incercat sa descarc programul dar nu merge. mi-am facut si cont..si nimic.:( cand dau click pe "apasati aici pentru a porni downloadul" ma trimite pe diverse site-uri de matrimoniale si altele...un pic de ajutor??ms anticipat.
×
×
  • Create New...