root_prime Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Din cate stiu eu xrumer 7.0.9 este crakuit,problema este ca persoana respectiva nu vrea sa o faca share,shi din mai cate shtiu la crakuit cu ''Cheat Engine'' cauta pe internet userul asta: ''sadpart8''cum **** mea oi fi tu seo expert/detective cand nici sa scrii nu stii nu imi dau seama, legat de ce ai recurgitat in post du-te iar pe bbhf, da-ti doua palme si reciteste threadul ca sa intelegi ce a facut sadpart si cat de diferit e ce ai vrut tu sa comunici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seo_detective Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Nu o sa vezi tu asta prea curand, xRumer crackuit(nici 5-ul nu a fost, nu o sa vezi nici 7).Stai, acum am realizat, cu ce la crackuit ?Aici imaginea de la xrumer 7.0.9 http://i43.tinypic.com/np59ie.pngsi postul respectiv cheat engine fucked something... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Aici imaginea de la xrumer 7.0.9 http://i43.tinypic.com/np59ie.pngsi postul respectiv cheat engine fucked something...In caz ca nu ai observat, e fake, uitate in stanga-jos, aia inseamna ca ruleaza pe licenta(nu ai cum sa treci de aia, nici nu o sa incerc sa iti spun cate callback-uri si ce tip de verificare este) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seo_detective Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 In caz ca nu ai observat, e fake, uitate in stanga-jos, aia inseamna ca ruleaza pe licenta(nu ai cum sa treci de aia, nici nu o sa incerc sa iti spun cate callback-uri si ce tip de verificare este)Din cate stiu tipul asta nu prea al intereseaza seo,doar are pasiunea lui sa crakuiasca programe,ma-m uitat mai atent la poza,tot acolo stanga jos se vede si nikul lui in poza in forum.In fine o fi adevarat sau nu shtiu ca are multe programe crakuite,asta ar insemna ca Xrumer si Scrapebox nu merg crakuite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Toti au spus ca e fake tu esti prea batut in cap ca sa citesti, xrumer nu este nici acum crack-uit, nu stiu unde ai vazut tu xrumer crack-uit dar cel de pe net este DEMO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu47 Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Nici nu o sa fie crack-uit prea curand,nu au crack-ui ei xrumer 5 ,apai 7 . Toti au spus ca e fake tu esti prea batut in cap ca sa citesti, xrumer nu este nici acum crack-uit, nu stiu unde ai vazut tu xrumer crack-uit dar cel de pe net este DEMO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...