the wolf Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Cine o fii asta, parca am auzit ceva de el. Am logurile pline la website-uri cu cautarile lui de cacat, cauta un fisier setup.php si incearca prin phpmyadmin, prin scripturi, peste tot.Are URL: /w00tw00t.at.blackhats.romanian.anti-sec:) si User Agent: ZmEu si foloseste un proxy de India.Deja devine ridicol cu botii lui, e prost dar hotarat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 il stiu pe Zmeu e ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufuname Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 el a publicat un scanner cu vulnerabilitatea phpmyadmin, in care si-a lasat numele, oricum e old Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aditzahk Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 da da:) ZmEu care il stiti voi face scannere de php! Cum??? .. Simplu' e destul sa faca un scanner, ca toate scanerele lui seamana intre ele, doar vulnerabilitatea e diversa:) asta face el intr-un scanner de php, dupa ce gaseste o vulnerabilitate la prietenu' google, creaza si el unu si scrie made by ZmEu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 era unul op #romania pe undernet prin anii 2000+ ... din cate imi aduc aminte avea acelasi nume Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Oricum e stupid sa rulezi scannerul fara nici o precizie (precum multi altii o fac), imi apare des in fisierele de log in cautarea unui cpanel desi nu il am instalat in sistem.Poti crea oricum o restrictie daca folosesti un WAF cu reguli pentru webserver sau in oricare alt HBIDS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Nu este facut de el. Este scannerul clasic cu http si a modificat cioara "User-Agent". ZmEu e un labish ce statea pe irc si scana zi si noapte sa-si faca boti si psybnc-uri. Stie ala programare ... cum stiu eu sa fac slujbe si parastase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 vezi ca te floodeaza si-ti ia nicku' ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 (edited) Ala de statea pe IRC , #Bucuresti , #Romania @ Undernet era roman stabilit in US in NY si intra cu zmeu_NY Edited February 13, 2012 by ENCODED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cactusiNio Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 E din WhiteHat .. stie cate ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dili707 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Eu zic ca nu stie nimic,toata lumea pe mircul ala stia sa ceara ,nimeni nu era interesat de milw0rm sau de a citi.plus de asta "zmeul" ala e 0 barat (nu comentez fara a stii ceva) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...