Jump to content
dixongsm

Credit moca Orange şi Vodafone

Recommended Posts

Posted

asta e bun? ca honeypot. lua?i aminte. face?i public ?i v? acuz? de ciuciu, c? a?i primit de pe net gratis. spor.

edit: n-am zis c? nu merge sau c? vorbim aici de honeypot. pentru orice eventualitate apropo de ce care gândesc cu picioarele.

Posted
asta e bun? ca honeypot. lua?i aminte. face?i public ?i v? acuz? de ciuciu, c? a?i primit de pe net gratis. spor.

edit: n-am zis c? nu merge sau c? vorbim aici de honeypot. pentru orice eventualitate apropo de ce care gândesc cu picioarele.

O sa facem toti puscarie pentru 5 euro :))

Posted

am incercat pe 2 numere si nimic ,a dat mesaju ala cu ¨FonMoney - Wir haben leider technische Probleme, bitte versuchen Sie es später. // Intampinam probleme tehnice, va rugam reveniti mai tarziu.¨ si nimic .

Posted

Din ce am observat poti primi cam de maxim 5 ori sau vreo valoare limita. Primele dati am primit instant dupa ce mi-au trimis pana am primit de 5 ori si daca pun pe cineva care nu mi-a trimis niciodata tot nu primesc.

A facut cineva mai mult de 20-24E sau sa primeasca de mai mult de 5 ori?

Posted

Mai mult de 25 de euro nu am reusit sa strang, deci am primit de 5 ori. Am pus pe unele persoane care nu au dat niciodata si tot nu am primit. Solutii ceva? Aky cum ai reusit sa faci 50E?