jetus Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Tt7oqG3atY0Salut?ri cet??eni ai României, suntem *********.Acest mesaj este transmis poporului român ca urmare a recentului protest anti-ACTA ce a avut din ?ara voastr?, ?i în numeroase alte ??ri europene. Ne vine greu s? credem c? nu sim?iti abuzurile f?cute de politicienii vo?tri în ultimii 20 de ani. Vi se pare c? ave?i nevoie de un conduc?tor, dar nu ave?i nevoie de asta. Nu ave?i nevoie de ajutorul nim?nui, ave?i toate resursele ?i puterea de care este nevoie, ideea este s? fi?i organiza?i.Mai departe:Un nou mesaj Anonymous pentru România (VIDEO) | Jurnalul NationalSper ca nu a mai fost postat. Quote
xpaulx Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Salut?ri cet??eni ai României, suntem anonimuisti si suntem doar niste homosexuali cu foame dupa faima.Nu le mai sugeti pula atata si poate dispar odata din atentia presei ca deja m-am saturat de cretinismele lor. Quote
Rtrix Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 E facut de un roman,calitatea proasta a filmului+DivX se vede,cu ce a fost inregistrat anonimul care vorbeste,daca analizam si altele de la A. o sa il gasim.Deci,FAIL! Quote
mengele Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 (edited) NU este FAKE este foarte REAL! Edited February 13, 2012 by mengele Quote
Nytro Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 dsfMrdfUfxIcvE AdfNsdOdsfNtyYfgMzOxcUasSdf. Quote
totti93 Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 ^ De acord. Dupa cum am auzit, ei dau doar DDoS si se cred mari hacker. Sunt `mari` pentru ca si-au facut publicitate. Unde-i atacul asupra Facebook-ului? 5 Noiembrie trebuia sa fie cel mai mare atac... Iar am fost pe bud? si nu am fost pe faza... Quote
DiP Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Ehh oricat ar incerca sa schimbe astia lumea...tot nu o sa reuseasca nimic.Activitatea lor este restransa doar pe partea de internet.Dar marile servere si baze de date sunt Closed-Circuit deci nu pot fi sparte decat din interior.Tot ce pot fura ei pot fura si alti hackeri singuratici.In schimb este adevarat ca pentru un DDoS ca lumea e nevoie de mai multi oameni deci pe partea asta sa zicem ca se pricep (sau cel putin sunt destui sa infunde orice retea). Quote
Starker Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Mda... ok... pe langa ca asta e penal... mai exista si cel mai penal cand cocalarii merg prin oras cu mastile ******** si se cred hack-eri. Quote
gorila Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Romanian Spying Agencies Coverups Exposed Soon - AnonOpsRo - Pastebin.comlol,sa vedem ce o sa iasa...poate iese iepurele din palarie,huh?!? Quote
dmx06costy Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Ce zice ala acolo seamana foarte bine la voce cu programul ala cu care ma jucam pe win 98 cand descoperisem si eu PC-ul.Progamul nu mai stiu cum se numeste dar stiu ca scriai ce vroiai in el si selectai pe ce voce sa spuna ce ai scris,de femeie,de robor,de copil si mai stiu eu ce.Cat profesionalism din partea lor Quote
immun3 Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 mai intai fapte si pe urma laude!! Quote