Astoria Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Hub flooders Pack #1http://rapidshare.com/files/7977051/DC___Flooder_Mega_Pack_1.rar.htmlHub flooders Pack #2http://rapidshare.com/files/7979525/DC___Flooder_Mega_Pack_2.rar.htmlLibraria OCXhttp://rapidshare.com/files/7979836/libraryfiles.exe.html
thelegend Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 floodere destul de veki dar la vremea lor au facut furori unele... knd a aparut morg 3 totzi il aveau in sher... hackerz++ destoyer e un morg 2 hexat de The Devl kre nu a stiut sa skimbe aboutuAPROPO... u pui floodere hexate de tine??? mie imi pare un pic lame da in fine...
Astoria Posted December 19, 2006 Author Report Posted December 19, 2006 thelegend wrote: floodere destul de veki dar la vremea lor au facut furori unele... knd a aparut morg 3 totzi il aveau in sher... hackerz++ destoyer e un morg 2 hexat de The Devl kre nu a stiut sa skimbe aboutuAPROPO... u pui floodere hexate de tine??? mie imi pare un pic lame da in fine...Hm... sincer, nu ma intereseaza parerea ta despre hex.Am vazut pe forum ca inca se cauta floodere de hub iar pe acestea le aveam si unele functioneaza inca bine. Cine doreste le poate testa."APROPO..." crezi ca asta e un forum "posteaza ca sa te afli in treaba?"
thelegend Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 nu e asta prob k e parerea mea despre hex... nush in ce teamuri ai fost da banuiesk k ai un anumit orgoliu... dak itzi place sa te lauzi cu flooderele facute de tine, care de fapt sunt hexate e prob ta... bafta
Astoria Posted December 19, 2006 Author Report Posted December 19, 2006 De fapt ca sa incheiem subiectul, sunt facute dupa surse originale modificate si compilate in VB6. Nu sunt hexate. Si ca sa mai lamurim o chestiune, nu am postat "UITATI-VA CE FOODERE AM FACUT EU. PRIVITI SI VA MINUNATI" Si cu asta am incheiat. P.S.Read my signature.
Wind_Storm Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 mult prea slabut... adik puteai sa pui un flooder de la 0 nu hexuri k majoritatea ishi dau seama k e sky hexat sau morg 4
Dr4k3 Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 bah astoria si thelegend nu va mai certati (din nou, daca nu ma insel)...el a vrut sa ajute forumul prin aceste fl00dere...gestul conteaza...thelegend de ce critici pe altii cand tu de fapt ce ai facut pt forum?ai pus vreun hub flooder?
Wind_Storm Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 ma gandeam sa pun si eu unele... dar originale... nimic hexat... o sa vad knd le punoff topic : ce prog ai folosit pt autorun?
Astoria Posted December 20, 2006 Author Report Posted December 20, 2006 Multumesc flyppy... asta a fost si ideea... De fapt sunt fata (oricum nu conteaza) .Voiam sa spun pt critici sa stie ca nu conteaza cine este creatorul unei surse sau al unui program. Conteaza ca prin punerea lui pe acest forum vor avea si altii acces la el si vor putea invata. De fapt cred ca 98% din aplicatiile puse pe acest forum sunt facute de altii, nu de cei care le-au pus (nici macar "hexate" pt ca poate acei critici nici macar nu stiu ce inseamna).Wind_Storm am folosit "Autoplay media studio 6 pro". Daca nu il gasesti ma anunti si fac eu un upload.PS: Cele spuse mai sus nu le-am spus cu rautate asa ca nu va suparati.
Wind_Storm Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 uite eu propun sa facem o colectzie de floodere adevarata... fiecare de pe forumul asta kre e in vreun team de dc++ sa puna kt un flooder facut de el, dar care sa mearga. nimic hexat. suntetzi de acord?
Sad_Dreamer Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Astoria wrote: De fapt sunt fata (oricum nu conteaza)nu conteaza? eu zic ca in urmatoarele zile ai inboxul ( de pe RST ) plin :@ :@@Wind_Storm sunt curios..tu care esti? ce nick ai...imi dau seama din sig ca ai fost/esti in [++] ...dar ce nick foloseai?ca vad ca vrei sa pui floodere 'nehexate' :@
Wind_Storm Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 normal k pun floodere nehexate. facute doar de mine shi ma rog altzii kre vor sa contribuie. te bagi? mai esti in TE? ce bot ai facut k s intri
Dr4k3 Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 voi despre ce vb?srry astoria nu stiam k ejti fata
Wind_Storm Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 despre niste teamuri de dc++ ... asta era lumea noastra pana acuma ... flyppy te bagi sau nu le ai cu dc++ si floodere
Dr4k3 Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 pwei...sincer is foarte nervos ca am primit ban pe un hub!!!...nu preas le am cu huburile...da oricine poate invata :D:D ma bag da sa ma invatati si pe mine!!!
Wind_Storm Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 k te ajutam. zi hubu... poate cunosc vreun operator shi il scot
Dr4k3 Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Wind_Storm wrote: k te ajutam. zi hubu... poate cunosc vreun operator shi il scothubul e bibi.dwd.ro...nush de ce mi-au dat ban...am fost cuminte...chiar am fost..
Wind_Storm Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 sunt prieten cu jack... zi nicku tau
Sad_Dreamer Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Wind_Storm tot nu mi-ai raspuns la intrebare...ai de gand sa-mi raspunzi? ma omoara curiozitatea...ce nick ai ?PS:normal ca inca's in TE
Wind_Storm Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 aha misto... bluebear mai e? uite itzi dau un indiciu. sunt un veki amic al tau... dak ma mai consideri amic... ai schimbat id? io tziam dat prima ta sursa de flooder. dak m'ai recunoscut taci... nu zice cine sunt
Sad_Dreamer Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 nu pari a InferNus da-mi pm cu raspunsul si da..mi-am schimbat id...acum e sad_dreamer09
unknown. Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 un reupload pls ?Si tu crezi ca mai merge din 2006 pana acum?